طرز تهیه باقلوای عربی، یک شیرینی آسان اما مجلسی

باقلواها از محبوب‌ترین شیرینی‌ها در منطقه خاورمیانه هستند. استانبولی، ایرانی یا عربی فرقی نمی‌کند، شیرینی دوست‌ها عاشق هر نوع آن هستند.

باقلوای عربی بر خلاف باقلوای استانبولی و ایرانی دستور پخت آسانی دارد و و برای تهیه آن حتی نیازی به فر هم نیست. به خاطر استفاده رشته شیرینی‌پزی در این مدل باقلوا، به آن باقلوای رشته‌ای هم می‌گویند.

مواد لازم

  • رشته عربی: یک بسته
  • کره: ۵۰ گرم
  • شیرعسلی: نصف قوطی
  • خلال پسته و بادام: به مقدار لازم
  • پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • گلاب: یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا رشته‌ها را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت دهید تا طلایی رنگ شود. در همین حین زعفران دم کرده و پودر هل را به رشته‌ها اضافه کنید.

۲. در ظرفی دیگر، کره آب شده و شیرعسلی و گلاب را ترکیب و آن را با رشته‌ها مخلوط کنید. مواد را داخل یک ظرف مسطح ریخته و با کمک قاشق آن را کاملا صاف و فشرده کنید. حالا روی آن را با خلال پسته و بادام تزئین کنید و با فویل یا سلفون بپوشانید. (می‌توانید از گردوی خرد شده یا پودر نارگیل هم استفاده کنید.)

۳. اگر بخواهید باقلوای مدل لانه کبوتری درست کنید باید رشته‌ها را دور چنجال بپیچید و با دست سفت کنید و روی آن با مغزها تزئین کنید.

۴. باقلوای عربی شما پس از یک تا دو ساعت ماندن داخل یخچال آماده است. باقلوا را به تکه‌های کوچک برش دهید و در ظرف سرو کنید. می‌توانید از گل محمدی برای تزئین آن استفاده کنید.

۵. رشته عربی را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی و شیرینی‌پزی تهیه کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • IR ۱۶:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
    2 8
    باقلاوا یک اسم ترکی است ومخصوص ترکهاست حالا پارسها وعربها هم برای شیرنی خود یک اسم دیگر بزارند بهتره نه اینکه ،مشتری مشتبه شود که بلاخره باقلاوای اصل که تاریخ هزار ساله دارد ،مربوط به کدام کشور است،مثل دونر کباب که مخصوص ترکهاست ،ما بگیم دونر کباب پارسی وعربی ،اصولا هرکی بایستی برای کبابی که مربوط به خودش است اسم خودش را بزارد،نه اینکه دراسم گذاری هم تقلب کند.