طرز تهیه قطاب خانگی؛ بهداشتی و دلپذیر

حالا که کرونا به جان‌مان افتاده و تمام خریدهای قبل سال جدید و عید را متوقف کرده است، بهتر است شیرینی‌های عید را خودمان در خانه درست کنیم.

حالا که کرونا به جان‌مان افتاده و تمام خریدهای قبل سال جدید و عید را متوقف کرده است، بهتر است شیرینی‌های عید را خودمان در خانه درست کنیم. هرچند بازار کسب و کارها حسابی خراب شده و ممکن است ضرر سنگینی را بدهند اما به هر حال رعایت موارد بهداشتی اقتضا می‌کند که تا می‌توانیم و امکان دارد از خریدهای غیرضروری بپرهیزیم و در خانه دست به کار شویم. قطاب هم یکی از این شیرینی‌هاست که با گذاشتن کمی وقت می‌توانیم آن را درست کنیم.

مواد لازم:

  • آرد: به مقداری لازم
  • شیر: ۱پیمانه
  • روغن جامد: ۱ پیمانه قطاب
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

مواد میان قطاب:

  • پودر بادام: ۵۱ گرم
  • پودر گردو: ۵۱ گرم
  • پودر شکر: ۲۱۱ گرم
  • هل: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک شود. بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.

۲. بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به‌دست آمده زیاد سفت نشود و به دست نچسبد .

۳. خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن، ۱۵ دقیقه در داخل فریزر بگذارید .

۴. در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید .

۵. بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و  با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.

۶. مقداری از مواد میانی را لایه خمیرها بریزید و ۲ سر آن را به هم وصل کنید و  خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید. سپس قطاب‌ها را داخل مخلوط پودر پسته، بادام و شکر بغلطانید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 3
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • FR ۲۲:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۰
    10 2
    عالی بود من قبلا درست کرده بودم
  • رقیه IR ۲۲:۴۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۰
    6 3
    یعنی چی آرد به مقدار لازم؟؟؟؟
    • زی م IR ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
      5 0
      رقیه جان من تجربه پخت شیرینی خانگی رو دارم. آرد مقدار مشخصی نداره.. فقط باید اونقدری آرام و کم کم با الک به روغن و بقیه اضافه بشه که به دست نچسبه. طوری که روغن از خمیر تراوش نکنه. به همین خاطر مقدار مشخصی براش گفته نمیشه. موقع پخت کمی از روغن در سیتی پس داده میشه و نمیذاره شیرینی خشک بشه و زیرش بسوزه.
  • نادیا IR ۰۸:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۱
    17 16
    نباید میگفتی برای مواد میانی چه چیزایی رو مخلوط کنیم آخه؟ الان خیار و گوجه بریزیم توش خوبه مثلا
    • IR ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
      14 4
      روغن یه پیمانه قطاب یعنی چی مگه ما پیمانه ایی بنام قطاب داربم درست راهنمایی کنین
    • LU ۰۲:۰۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۲
      4 0
      گفته دیگه پودر هل وبادوم...
    • IR ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۲
      3 1
      وااا...واقعا ندیدی موادمیانیو؟!!!😐
  • DE ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
    4 9
    بسیار عالی
  • ناهید IR ۲۰:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۰
    10 6
    آره اتفاقا منم نفهمیدم پیمانه قطاب یعنی چی
  • مبینا IR ۰۰:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
    2 0
    عالی است ❤❤❤💋💋💋👄👄👄💖💖💖💓💓💓💗💗💗💝💝💝💞💞💞❣❣❣💟💟💟
  • ... IR ۲۱:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
    3 1
    حتما باید روغن جامد باشه؟؟؟ یه سوال شما میدوند از کجا بفهمیم وانیل مون خراب شده یا نه تاریخش پاک شده؟؟؟