فهرست اخبار آشپزی فرنگی
-
طرز تهیه چیکن یاکیتوری (جوجه کباب ژاپنی)
آشپزیتهران - ایرنا - چیکن یاکیتوری یکی از غذاهای محبوب ژاپنی است که به خاطر طعم و بافت فوقالعادهاش، در سراسر دنیا طرفداران پر و پاقرصی دارد. یاکیتوری در اصل نوعی کباب است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی و گوساله میتوان آن را تهیه کرد.
-
سوشی رول خانگی؛ یک تجربه متفاوت که آشپزخانه شما را به ژاپن میبرد!
آشپزیتهران- ایرنا- سفر به سرزمین خوراکیهای شرقی را بدون خروج از خانه تجربه کنید! با چند ماده ساده و کمی خلاقیت، سوشی رول خانگی تهیه کنید و دوستان و خانواده را با این غذای محبوب ژاپنی شگفتزده کرده و از طعمی متفاوت و لذیذ لذت ببرید. پس…
-
طرز تهیه ذرت خامهای به روش بازاری
آشپزیتهران - ایرنا - ذرت خامه ای نوع متفاوتی از دستور طبخ ذرت مکزیکی است که در تهیه آن از خامه و پنیر خامهای یا آرد و شیر و خامه استفاده میشود.
-
خوراک قفقازی؛ غذای سریع و لذیذ در یک چشم به هم زدن
آشپزیتهران - ایرنا- خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده یک خوراک لذیذ با گوشت چرخ کرده است. برای تهیه این غذای نونی لذیذ که نوعی سالاد گرم نیز محسوب میشود، باید از سبزیجات مختلف مانند کدو، هویج، لوبیا سبز، بادمجان و سیب زمینی استفاده کرد.
-
چپلی کباب؛ کباب تابه به سبک افغانستانی و پاکستانی
آشپزیتهران - ایرنا - چپلی کباب یا چاپلی کباب یک مدل کباب خوشمزه خاورمیانهای است که اصالت آن به کشورهای افغانستان و پاکستان برمیگردد.
-
طرز تهیه تانتونی گوشت ترکیهای؛ رسپی اصیل استانبولی
آشپزیتهران - ایرنا - تانتونی (tantuni) یک فست فود یا ساندویچ خوشمزه اصالتا ترکی و متعلق به شهر مرسین ترکیه است که با گوشت گوساله یا گوشت مرغ، پیاز و ادویههای معطر درست میشود.