فهرست اخبار آشپزی فرنگی
-
دستور پخت ارمنی پلو یا تهچین ارمنی؛ خوشمزه و متفاوت
آشپزیارمنی پلو یا ته چین ارمنی همانطور که از اسمش پیداست، یکی از قاطی پلوهای خوشمزهای است که اصالت آن به ارامنه ایران و کشور ارمنستان برمیگردد.
-
طرز تهیه آلو تیکا؛ کتلت هندی بدون گوشت
آشپزیکتلت آلو تیکی یا آلو تیکا یکی از غذاهای مشهور هندی است. هندیها هم مثل شیرازی ها به سیب زمینی «آلو» و به کتلت «تیکی» یا «تیکا» میگویند و به همین دلیل اسم این کتلت سیب زمینی «آلو تیکا» است.
-
طرز تهیه متبل بادمجان (پیش غذای لبنانی) در ۳۰ دقیقه
آشپزیمتبل یا مطبل بادمجان یک پیش غذای متفاوت و خوشمزه عربی است. اصالت این پیش غذای معروف عربی به کشور لبنان برمیگردد.