طرز تهیه حمص؛ یک میان‌وعده جذاب لبنانی

۵ دی ۱۳۹۸، ۷:۰۰
کد خبر: 83607813
طرز تهیه حمص؛ یک میان‌وعده جذاب لبنانی

حمص یا هوموس از غذاهای عربی است که بیشتر به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌شود اما به دلیل اینکه پیش‌غذای سنگینی است می‌توانید به عنوان غذای اصلی هم آن را میل کنید.

حمص یا هوموس از غذاهای عربی است که بیشتر به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌شود اما به دلیل اینکه پیش‌غذای سنگینی است می‌توانید به عنوان غذای اصلی هم آن را میل کنید. ترکیبات این غذا شاید در نگاه اول کمی عجیب به نظر برسد و ما را از امتحان‌کردنش منصرف کند اما مخلوط‌شدن این ترکیبات

مواد لازم:

  • نخود: ۱ لیوان
  • سیر: ۴ حبه
  • ارده: ۴ قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری: دلخواه برای تزیین

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. نخود را از شب قبل خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. حجم نخود بعد از خیس خوردن بیشتر می‌شود پس از ظرف بزرگ‌تری استفاده کنید و به اندازه کافی آب بریزید.

۲. نخود را با چند لیوان آب، جوش شیرین و حبه‌های سیر داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد و نرم شود. جوش شیرین باعث می‌شود پوست نخود بعد از پخت راحت‌تر جدا شود. بعد از این که نخود به خوبی پخته شد، پوست شفاف روی آن را جدا کنید.

۳. نخود پخته پوست کنده و سیرهای نرم شده، روغن زیتون و آبلیمو را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و بزنید تا یکدست شود. ارده را همراه با دو قاشق غذاخوری آب و نمک و فلفل اضافه کنید و مجدداً میکس کنید. در صورتی که هوموس غلیظ‌تر از چیزی است که میل دارید کمی بیشتر آب اضافه کنید.

۴. هوموس را به ظرف سرو منتقل کنید و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید. در کنار این هوموس خوشمزه می‌توانید از نان پیتای سرخ یا گریل شده، سبزیجاتی مثل خیار، کاهو، هویج و فلفل دلمه ای استفاده کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 4
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مریم زارعی IR ۱۷:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۵
    15 7
    من درست کردم حال ههمون به هم خورد دقیق طبق دستور
  • IR ۲۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۵
    22 6
    یه چیزی بگم؟؟؟حمص دلپذیر
  • بنفشه IR ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
    12 9
    بنظر میاد ترکیبات تشکیل دهنده این غذا کمی عجیبن و باهم همخونی ندارند .ولی امتحانش ضرر نداره.
  • حسن IR ۲۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
    10 4
    حتما تجربش کنین عالیه ، ی غذای مقوی هس من کشورهای عربی بودم خیلی خوردم ، درس کردنش تخصص لبنانیاس
  • الهه IR ۲۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۸
    9 2
    من درست کردم از ۹ نفری که امتحان کردن فقط سه نفر دوست داشتن ولی من عاشقش شدم
  • IR ۲۰:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۸
    8 2
    چ کاریه یکم آردو تخم گشنیز اضافه کنین میشه فلافل 😁 بعدشم بزنین بر بدن😋😋
  • بینام BR ۰۲:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۲
    6 4
    ما یه غذا با همین قیافه داریم که بهش میگیم چنگالی .. منتها بعد از پخت با شیره ی انگور یا خرما شیرینش میکنیم و می خوریم.. البته از غذاهای قدیمی هست و امروزه بچه ها زیاد تمایل نشون نمیدن .. و حتی حاضر به چشیدن هم نیستند .. منتها مواد لازم اون لپه باقالی زرد هست .. که میزاره خوب پخته بشه با مقدار کمی نمک .. بعد میکسش می کنند و برای جبران سردی غذا اونو با شیره میخورن