طرز تهیه محمره؛ یک غذای عربی برای فلفل‌دوست‌ها

اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهای‌تان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید.

اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهای‌تان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید. یک غذای عربی که بخش زیادی از آن را فلفل تشکیل می‌دهد و می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده جذاب درست شود.

مواد لازم:

  • فلفل قرمز کباب شده: ۶ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
  • پاپریکای شیرین یا تند: ۱ قاشق مرباخوری
  • گردوی خرد شده: ۲ لیوان
  • ۴ برش مغز نان تست
  • روغن زیتون: نصف فنجان کوچک
  • رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

پوست فلفل‌های کبابی را بگیرید و داخل خردکن بریزید و کنار بگذارید. مغز نان و گردو را نیز داخل خرد کن بریزید. سیر را رنده کنید. در انتها تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده و به هر روشی که دوست دارید میل کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • نا IR ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
    0 0
    Ok