طرز تهیه سرکه سیب در خانه

در این روزهای کرونایی در خانه دست به کار شوید و سرکه سیب درست کنید.

در این روزهای کرونایی در خانه دست به کار شوید و سرکه سیب درست کنید.

مواد لازم:

  • سیب: ۳ کیلو
  • سرکه سفید: ۳ فنجان 
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری 
  • نمک: ۳ قاشق چای‌خوری
  • نخود: ۲۰ عدد
  • آب : به میزان لازم

 
طرز تهیه:

۱. ابتدا سیب‌ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته‌های آن ها را جدا کنید.

۲. سیب‌های خرد شده را در دبه‌ای مناسب بریزید. حدود ۱/۴ دبه خالی باشد، دبه را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد.

 ۳. سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط کرده و با  آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه‌ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.

 ۴. بعد از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب‌ها را به سمت پایین دبه فشار دهید. بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید. بعد از ۲۰ روز سیب‌ها نرم شده و ته ظرف ته‌نشین می‌شوند. سرکه را حداقل ۵۰ روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • سعیده IR ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
    1 0
    ماچندماهه ک یدونه سیب یاهر میوه ای نخوردیم اونوقت سرکه بگیربم
  • IR ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
    1 0
    ۱۰ روز باپارچه ۱۰ روز درشو محکم ببندیم بعدا درشو باز بزاریم بمونه چیکار کنیم تا آخر ۵۰ روز