۴ بهمن ۱۳۹۸،‏ ۷:۰۰
کد خبرنگار: 3033
کد خبر: 83642870
۹ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی‌ها

آش دندونی برای ما ایرانی‌ها یکی از روسوماتی است که هرگز فراموش نمی‌شود. شاید شما هم تنها آش دندونی‌ای که یادتان باشد همان آش جو با سیرابی است که اغلب مادرها و مادربزرگ‌ها برای کودک ۶ ماهه خانه می‌پزند؛ اما آیا می‌دانستید آش دندونی را می‌شود به نحوه دیگری هم درست کرد که هم مغذی‌تر باشد و هم خشمزه‌تر؟

«ایرنا زندگی» طرز پخت آش دندانی به سبک تبریز را برای‌تان آورده است، طعمی متفاوت و به یاد ماندنی که تا مدت‌ها زیر دندان همه فامیل می‌ماند.

مواد لازم پخت آش دندونی (برای ۸ نفر)

  • ۳۰۰ گرم گندم پوست‌کنده و درسته
  • ۲ لیتر شیر
  • ۱۰۰ گرم لوبیا چیتی
  • ۱۰۰ گرم نخود
  • یک عدد قلم گوسفند یا گاو
  • ۱۵۰ گرم مغز فندق
  • ۱۵۰ گرم مغز بادام
  • ۱۵۰ گرم مغز پسته
  • ۱۵۰ گرم مغز گردو
  • ۱۰۰ گرم خامه

در این زمینه بخوانید

۹ راه برای اینکه کمتر گوشت بخوریم

طرز تهیه کال کباب؛ غذایی از دل رشت

طرز تهیه و دستور پخت:

یک روز قبل گندم را با شیر خیس کنید و در یخچال بگذارید. لوبیا چیتی و نخود را هم در آب خیس کنید. روز بعد آب نخود لوبیا را خالی کنید و با شیر و گندم روی شعله بگذارید تا بجوشد. قلم را بجوشانید و آبی که عصاره آن است را به مواد روی گاز اضافه کنید. بعد از نیم ساعت مغزها را به آن اضافه کنید و میگذارید تا خوب قوام آیند و لعاب بیندازند. بعد از پخت کامل، داغ داغ در ظرف ریخته و بعد از ۲۰ دقیقه با خامه و مقداری مغز روی آن را تزئین کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پری IR ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۵
    5 0
    نه اصلا هم نیازی به خامه و شیر و این همه مغز ندارد .فقط کافیه واسه نیم کیلو گندم معمولی ۲کیلو پیاز سرخ کرده بزنی و بذری اونقدر بجوشه و قوام بیاد آخرسر آب قلم رو اضافه کنی و بعد هم روش رو با مغز بادام و گردو و کشمش و پیاز سرخ کرده تزیین کنی بهترین و اصیل ترینش این مدلیه و البته یکم هم نخود میزنیم مثل دوپیمانه