طرز تهیه ته‌دیگ زعفرانی؛ جادوی طعم‌ها

۳ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۱۴
کد خبر: 84446598
طرز تهیه ته‌دیگ زعفرانی؛ جادوی طعم‌ها

ترکیب زعفران و ته دیگ می‌تواند طعمی جادویی داشته باشد.

زعفران در سفره‌های ما نقش و رنگ پررنگی ایفا می‌کند. در غذاهای اصلی تا مربا و شربت از آن استفاده می‌کنیم و هیچ‌گاه از آن زده نمی‌شویم. انواع ته دیگ نیز ازخواکی‌های جذاب برای ذائقه ایرانی است و حتی برخی ته دیگ را به غذای اصلی ترجیح می‌دهند. حالا ترکیب زعفران و ته دیگ می‌تواند طعمی جادویی داشته باشد. برای آن که بدانید به چه شکل ته دیگ زعفرانی داشته باشید ادامه مطلب را بخوانید.

طرز تهیه ته‌دیگ زعفرانی؛ جادوی طعم‌ها

روش اول

مواد لازم برای تهیه ته‌دیگ زعفرانی با تخم مرغ:

  • برنج ۳ پیمانه
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • ماست  ۱ پیمانه
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
  • روغن  به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت ته‌دیگ زعفرانی:

ابتدا آب برنج را بگذارید جوش بیاید و بعد برنج خیس کرده را به آن اضافه کنید مقداری نمک داخل آن بریزید اجازه بدهید کمی بجوشد. زمانی که مقداری از برنج نرم شد و مقدار خیلی کم وسط آن سفید و سفت تر باشد، آبکش کنید. تخم مرغ و ماست و زعفران دم‌کرده  را در ظرفی جداگانه هم بزنید، سپس داخل قابلمه ای نچسب روغن بریزید و روی گاز قرار بدهید زمانی که روغن داغ شد مواد ماست و زعفران را به آن اضافه کنید و مقداری از برنج را روی آن بریزید و با هم مخلوط کنید سپس آن را صاف کنید می توانید داخل کاسه مقداری برنج بریزید و با هم ترکیب کنید. آن را کف قابلمه صاف کنید و بعد برنج ساده را روی آن بریزید و فشار بدهید تا بعد از دم کشید قالبی از قابلمه بیرون بیاید. اکنون در قابلمه دمی قرار بدهید و شعله آن را زیاد کنید. نکته ضروری این است که تا لحظه آخر باید زیر قابلمه روشن باشد.

طرز تهیه ته‌دیگ زعفرانی؛ جادوی طعم‌ها

روش دوم

مواد لازم برای تهیه ته‌دیگ زعفرانی:

  • برنج    ۴ پیمانه
  • ماست  ۱ پیمانه
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
  • روغن  به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت ته‌دیگ زعفرانی:

برنج را مانند روش بالا آبکش کنید سپس داخل قابلمه روغن بریزید. در ظرفی دیگر ماست و زعفران را مخلوط کنید و آن را روی روغن کف قابلمه بریزید. برنج ساده را ابتدا با کف گیر روی آن بریزید و پخش کنید سپس تمام برنج را روی آن بریزید و آن را مانند کوه جمع کنید و چند سوراخ روی آن بزنید و مقدار کمی آب جوش و روغن روی آن بریزید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۴
    1 0
    سلام. بهتره به جای ریختن آب جوش ازآب خودبرنج آبکش شده استفاده کرد