پاییز فصل پخت و استفاده از میوه به است. میوهای که میتوان از آن مربا و ترشیهای خوشمزهای درست کرد و با چند فوت و فن ساده از یک میوه طعمهای مختلفی را ساخت. میوهای که به شدت دیر فاسد میشود و طرفداران ویژه خود را دارد. روشهای زیر را به کار بگیرید تا بتوانید از به یک مربای خوشمزه بپزید.
مواد لازم برای تهیه مربای به:
به: دو و نیم کیلوگرم
شکر: دو کیلوگرم
آب: یک لیتر
آبلیمو: چهار قاشق سوپخوری
دانه هل: یک قاشق سوپخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق مرباخوری
چوب دارچین: دو تکه
طرز تهیه و دستور پخت مربای به:
1. ابتدا باید بهها را پوست بکنید. دانههای درون آن را خارج کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید. اما اگر میخواهید برشهای به شما کاملا ترد شود بهتر است آنها را به صورت خلالهای نازک در آورید.
2. آب و نیم کیلوگرم شکر سفید را داخل قابلمهای با اندازه مناسب با هم مخلوط کنید.
3. سپس بهها را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا آب به جوش بیاید.
4. بعد از این که آب چند جوش زد، قابلمه را از روی حرارت بر دارید و بقیه شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ به تغییر کند.
5. مربا را از روی حرارت بردارید و آب لیمو، وانیل، دارچین، گلاب یا دانه هل را به دلخواه اضافه کنید. فرصت دهید مربا در دمای محیط، سرد و غلیظ شود.
نظر شما