طرز تهیه مربای به؛ مخصوص روزهای پاییزی

به میوه ای است که می توان با چند شگرد از آن طعم های متفاوت و جادویی ساخت.

پاییز فصل پخت و استفاده از میوه به است. میوه‌ای که می‌توان از آن مربا و ترشی‌های خوشمزه‌ای درست کرد و با چند فوت و فن ساده از یک میوه طعم‌های مختلفی را ساخت. میوه‌ای که به شدت دیر فاسد می‌شود و طرفداران ویژه خود را دارد. روش‌های زیر را به کار بگیرید تا بتوانید از به یک مربای خوشمزه بپزید.

مواد لازم برای تهیه مربای به:

به: دو و نیم کیلوگرم

شکر: دو کیلوگرم

آب: یک لیتر

آبلیمو: چهار قاشق سوپ‌خوری

دانه هل: یک قاشق سوپ‌خوری

گلاب: یک قاشق غذاخوری

وانیل: نوک قاشق مرباخوری

چوب دارچین: دو تکه

طرز تهیه مربای به؛ مخصوص روزهای پاییزی

طرز تهیه و دستور پخت مربای به:

1. ابتدا باید به‌ها را پوست بکنید. دانه‌های درون آن را خارج کنید و به قطعات دل‌خواه برش بزنید. اما اگر می‌خواهید برش‌های به شما کاملا ترد شود بهتر است آنها را به صورت خلال‌های نازک در آورید.

2. آب و نیم کیلوگرم شکر سفید را داخل قابلمه‌ای با اندازه مناسب با هم مخلوط کنید.

3. سپس به‌ها را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا آب به جوش بیاید.

4. بعد از این که آب چند جوش زد، قابلمه را از روی حرارت بر دارید و بقیه شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ به تغییر کند.

5. مربا را از روی حرارت بردارید و آب لیمو، وانیل، دارچین، گلاب یا دانه هل را به دلخواه اضافه کنید. فرصت دهید مربا در دمای محیط، سرد و غلیظ شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha