طرز تهیه قرمه‌سبزی با مرغ

خورش قورمه سبزی یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که اکثرا با گوشت گوسفندی تهیه می شود ولی پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ نیز خوشمزگی خاص خودش را دارد پس با نمناک همراه باشید تا دستور تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

خورش قورمه سبزی یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که اکثرا با گوشت گوسفندی تهیه می شود ولی پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ نیز خوشمزگی خاص خودش را دارد پس با نمناک همراه باشید تا دستور تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه قرمه سبزی با مرغ:

سبزی قورمه800 گرم

لوبیا قرمز100 گرم

 پیاز2 عدد متوسط

سینه مرغ2 عدد متوسط

لیمو عمانی2 عدد متوسط

آبلیمو2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

10 نکته مهم برای غلیظ شدن و لعابدار شدن قورمه سبزی

برای اینکه بتوانید خورش قورمه سبزی را خوشمزه و لعابدار تهیه کنید باید نکات “غلیظ شدن قورمه سبزی” و جا افتادن آن را به خوبی بدانید.

ادامه مطلب..

نکته :می توانید از لوبیا چیتی به جای لوبیا قرمز استفاده کنید.

نکته:سبزی قورمه شامل گشنیز، جعفری، تره، شنبلیله و اسفناج می باشد.

دستور پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ :

مرحله اول

ابتدا لوبیا هایی که از شب قبل خیساندیم را درون قابلمه می ریزیم تا در شعله متوسط بپزد و سپس به مرحله بعد می رویم (خیساندن لوبیا برای جلوگیری از نفخ شکم می باشد).

مرحله دوم

در این مرحله سبزی ها قورمه را به خوبی بشویید سپس ساطوری کنید و آنها را درون تابه مناسب مقداری تفت دهید و بعد از چند دقیقه مقداری روغن بریزید و به خوبی سرخ کنید.توجه داشته باشید تا زیاد سرخ نشود تا خاصیت آنها از بین برود.

مرحله سوم

در این مرحله سینه مرغ را قطعه قطعه کنید و کنار بگذارید و سپس پیازها را خرد کنید و درون یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید و بعد نمک و زردچوبه را اضافه کنید و در آخر مرغ ریز ریز شده را اضافه کنید تا با بقیه مواد سرخ شود

مرحله چهارم

سبزی قورمه سرخ شده را به قابلمه ای که مرغ در آن سرخ شده اضافه میکنیم و به خوبی تفت می دهیم و سپس لوبیا هایی که در مرحله اول پخته بودیم را اضافه میکنیم و سپس به همراه آب مقداری نمک، فلفل و ادویه های گوناگون می ریزیم و هم می زنیم.(مقدار آب باید 1 بند انگشت از خورشت بالاتر باشد)

مرحله پنج

روی لیمو عمانی ها چند سوراخ کوچک ایجاد کنید و هسته آن را خارج کنید و به همراه مقداری آبلیمو به خورشت اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و در دمای شعله متوسط به مدت 60 دقیقه بپزید و وقتی بعد از گذشت 1 ساعت قورمه سبزی جا افتاد آن را با برنج نوش جان کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • IR ۲۰:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
    2 0
    حیف ازقرمه سبزی که دارید خرابش میکنید .قرمه سبزی اصیل روباماهیچه گوسفند سالی یکباربخورید ولی بامرغ خرابش نکنید .اصالتهارو ازبین نبرید
  • محمود IR ۲۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
    1 0
    درود . قرمه سبزی با مرغ رو گیلانی ها درست میکنن.‌ در قرمه سبزی با مرغ از لوبیا قرمز استفاده نمیشه بلکه از لوبیا چشم بلبلی استفاده میکننن .. طعم خاص لوبیا چشم بلبلی این خورشت رو بسیار لذیذ می‌کنه ..
  • فاطمه IR ۲۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
    1 0
    قرمه سبزی با مرغ اصلا انتخاب جالبی نیست...!!!!!
  • ناشناس IR ۰۱:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۹
    1 0
    این چه قرمه سبزی چیه دیگه حالم به هم این چه عکسیه گذاشتین
  • IR ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۹
    1 0
    والا عکستون که اصلاشباهتی به قورمه سبزی نداره با دیدنش اشتهام کور شد
  • طاها IR ۱۵:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۹
    0 0
    اصلا هم خوشمزه نیست خیلی هم از ادمهایی که قرمه سبزی لذیذو با گوشت مرغ درست میکنن بدم میاد
  • IR ۱۸:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۹
    2 0
    قورمه ای که درست کردینه جالب نیست 😐 منم با مرغ درست کردمه ولی سبزی وپیازای شما خیلی درشت خوردشده
  • IR ۰۹:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
    0 0
    با مرغ؟. اه ه ه
  • ناشناس IR ۲۲:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
    1 0
    چرا قیمه هارو میریزین تو ماستا😐 قرمه سبزی با مرغ دیگه چه صیغه ایه😤 چرا حرمت قرمه سبزی رو میبرین زیر سوال؟؟؟😈 خجالتتتت بکشیددد😤
  • Z IR ۲۳:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
    1 1
    خواهشا فیلم اموزشی‌بذارین ممنون میشم برای هر غذایی ک میذارین
  • سیمین IR ۰۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۱
    0 0
    سلام چرا اینقدر بد ظاهره؟؟