طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی و جذاب کاشان

گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش می‌شوید.

گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش می‌شوید.

مواد لازم برای تهیه گوشت لوبیا:

  • گوشت گوسفندی با دنبه (ماهیچه و قلم): ۵۰۰ گرم
  • لوبیا سفید: ۳۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • دارچین برای سرو: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت گوشت لوبیا:

۱. پیاز را پوست گرفته و بصورت نگینی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. 

۲. گوشت‌ها را بشویید و به همراه لوبیاها به قابلمه اضافه کنید. (دنبه در این غذا به لذیذ شدن آن کمک می‌کند).

۳. ادویه را هم بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.

۴. ابتدای پخت کمی شعله را زیاد کنید تا کمی بجوشد و قل بخورد، بعد حرارت را کم کرده و تا وقتی گوشت و لوبیا کاملا نرم شود بپزید.

۵. هر چند وقت یک‌بار در قابلمه را بردارید و غذا را هم بزنید، اگر آب آن کم شده بود مقداری به آن آب اضافه کنید و درآخر آن را بچشید و ادویه‌ها را بسته به طبعتان تنظیم کنید.

۶. گوشت لوبیای شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص بریزید و زمانی که می‌خواهید گوشت را بکوبید مقداری دارچین به آن اضافه کنید.

۷. گوشت پخته شده را هم می‌توان در کنار شویدپلو سرو کرد.

۸. آب گوشت و گوشت‌کوبیده این غذا با نان سنگک تازه به همراه پیاز، سیرترشی، سبزی خوردن وترشی بسیار لذیذ می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ازاده IR ۲۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۵
    2 2
    فکر نکنم به پا گوشت و لوبیا اصفهان برسد
  • س IR ۲۳:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۵
    0 0
    واقعا دقیق توصیح دادین انگار که این عدارو یالها ی خانم اها کاسان توصیح داده