طرز تهیه مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمی که زیر دندان می‌ماند

از شاه‌توت‌های جذاب این فصل غافل نشوید و با درست کردن مربا و شربت، این طعم جذاب را برای ماه‌های بعد ذخیره کنید.

از شاه‌توت‌های جذاب این فصل غافل نشوید و با درست کردن مربا و شربت، این طعم جذاب را برای ماه‌های بعد ذخیره کنید.

مواد لازم:

  • شاه‌توت: ۱ کیلو
  • شکر: ۵ لیوان
  • آبلیمو: ۲ قاشق چای‌خوری
  • آب جوش: ۷ لیوان

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. آب جوش و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. بعد شاه‌توت‌هایی را که از قبل تمیز کردید را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید.

۲. هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر کنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممکن عصاره شاتوت وارد شربت شد، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش زد قابلمه را از روی حرارت بردارید و با ملاقه شربت را از سر قابلمه جدا کنید و و از صافی رد کنید.

۳. شاه‌توت‌های داخل قابلمه را هم با مقداری از شربتی که باقی مانده به عنوان مربا کنار بگذارید.

۴. بعد از اینکه شربت و مربا سرد شد آن را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.