فهرست اخبار دسر و شیرینی
-
چطور با یک کیلو گلابی کمپوت درست کنیم؟
آشپزیدر فصل گلابی درست کردن کمپوت گلابی به خاطر عطر و بوی خوش و طعم بینظیری که دارد حسابی پرطرفدار است. اگر میوه گلابی در یخچال دارید، حتی اگر چروک و در حال خراب شدن هستند همین حالا دست به کار شوید.
-
فرنی انجیر را به این روش بپزید تا حسابی تقویت شوید
آشپزیفرنی انجیر یکی از انواع فرنی مقوی و خوشمزه است. فرنی با انجیر ساده یا با انواع مغز مثل مغز گردو را میتوان مثل انواع فرنی به عنوان یک صبحانه کامل و مقوی و یا در وعدههای مختلف سرو کرد.
-
نان لقمهای آلمانی؛ نانی تابهای برای میان وعده
آشپزینان لقمه ای آلمانی یا نان برلینر (Berliner) که با نام برلینر کنپل (Berliner Knüppel) هم شناخته میشود، نوعی نان توپی است که با انواع مربا، کرم کاستارد، شکلات، خامه، پنیر یا حتی با گوشت چرخ کرده پر میشود.
-
تارت نارنگی؛ خوشمزهترین شیرینی برای تغذیه مدرسه
آشپزیتارت نارنگی یکی از خوشمزهترین دسرهای پاییزی و زمستانی است و طعم دلنشین و ملایمی دارد؛ میتوانید تارت نارنگی را برای میان وعده مدرسه و زنگ تفریح کودکان درست کرده یا به عنوان دسر در مهمانی و دورهمی سرو کنید.
-
تفاوت بین زیتون سبز و سیاه چیست؟
آشپزیبهترین راه برای نگهداری زیتون تیره این است که آنها را در روغن زیتون بکر نگهداری کنید.
-
کیک آلو رو به روش قنادهای فرانسوی؛ با پف زیاد و بافت نرم
آشپزیکیک آلو یکی از خوشمزهترین انواع کیک است که دستور طبخ متنوعی دارد و با بافت عالی و طعم ترش و شیرین خودش میتواند یک تجربه جدید را برای شما در آشپزی با انواع آلو ایجاد کند. برای درست کردن کیک آلو، میتوانید از آلو سیاه، آلو قرمز، آلو…
-
حلوا برنجی را با این روش بپزید تا سفت نشود
آشپزیحلوا برنجی یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است. این حلوا همانطور که از اسمش پیداست با آرد برنج تهیه میشود. حلوای آرد برنج با چند ماده اولیه در دسترس تهیه میشود و در واقع روش پخت آن تفاوت چندانی با حلواهایی که به طور معمول درست…
-
۲ روش برای تهیه شربت بهار نارنج مجلسی
آشپزیشربت بهار نارنج یکی از جذابترین انواع نوشیدنی فصل بهار و تابستان به خصوص در شهر شیراز است. این شربت ضدعطش خوش عطر و بو با استفاده از شکوفههای تازه بهار نارنج یا عرق بهار نارنج آماده تهیه میشود و از همین رو یک شربت مجلسی بسیار مفید…
-
طرز تهیه مربای آلبالو خانگی؛ بدون شکرک و کپک
آشپزیمربای آلبالو یکی از محبوبترین انواع مرباهای مجلسی تابستانی برای بهره بردن از خواص آلبالو تازه است که اتفاقا در تمام روزهای سال در وعده صبحانه و در برخی شهرها با برخی غذاها مصرف میشود.
-
میان وعده های سالم کودکانه در فصل تابستان
آشپزیکودکان زودتر مغلوب گرما میشوند و بهترین ایده ها برای غلبه بر گرما نوشیدنیها و خوراکیهای جذابی است که بدن آنها را خنک کرده و آب مورد نیاز بدن آنها را در تابستان تامین کند.