طرز تهیه مربای به؛ صبحانه با طعم پاییز

مربای به یکی از پرطرفدارترین مرباهاست که به راحتی می‌شود در منزل با رعایت چند نکته آن را درست کرد و وعده‌های صبحانه را هیجان‌انگیزتر و جذاب‌تر سرو کرد.

بهترین فصل برای استفاده از میوه «به» شروع شده و بهتر است تا می‌توانیم از این میوه جذاب و پرخاصیت استفاده کنیم. مربای این میوه یکی از پرطرفدارترین مرباهاست که به راحتی می‌شود در منزل با رعایت چند نکته آن را درست کرد و وعده‌های صبحانه را هیجان‌انگیزتر و جذاب‌تر سرو کرد.

مواد لازم:

  • به: یک کیلو
  • شکر: یک کیلو
  • دانه به: به مقدار لازم
  • پودر هل: به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم
  • آبلیمو: یک قاشق سوپ‌خوری
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای‌خوری

در این زمینه بخوانید:

طرز تهیه مربای انجیر سیاه؛ تجربه شیرین و لذیذ

سه پیشنهاد تابستانی؛ طرز تهیه آلبالو خشک، مربا و شربت آلبالو

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا به‌ها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخم‌ها خارج کنید. (بنا به سلیقه خود می‌توانید پوست به را بگیرید یا نگیرید.)

۲. به‌ها را داخل قابلمه می‌ریزیم و آب را به اندازه‌ای که روی به‌ها را بگیرد اضافه م‌کنیم و تقریبا ۲۰ دقیقه می‌جوشانیم تا به‌ها کمی نرم شوند.

۳. سپس شکر و هل را اضافه کرده و در قابلمه را می‌گذاریم .

۴. بعد از یک ساعت دانه‌های به را به مربا اضافه می‌کنیم. این دانه‌ها در طی پخت مربا لعاب می‌دهند و مربا بعد از پخت حالت ژله‌ای و مارمالادی به خودش می‌گیرد .

۵. با شعله کم حدوداً ۴ الی ۵ ساعت زمان پخت درنظر می‌گیریم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پیدا کند.

۶. حالا آبلیمو را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود ۵ دقیقه).

۷. سپس شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا مربا خنک شود. وقتی خنک شد وانیل را هم به آن اضافه میکنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =