پرونده | فوت و فنهای آشپزی ایرانی
آشپزی ایرانی ترکیبی است از رنگها و طعمهای جذابی که هنوز اصالت خود را حفظ کرده است. سبکی از آشپزی که بخش زیادی از گردشگران خارجی را مجذوب خود میکند و هنوز انتخاب اول ما در آشپزخانههاست.
این سبک از آشپزی در عین سادگی فوتوفنهایی دارد که میتواند طعم خاصی را برای شما رقم بزند. در این پرونده ایرنا زندگی فوتوفنهایی در آشپزی ایرانی را بخوانید.
برچسبها
اخبار پرونده
-
فوت و فنهای درستکردن خیارشور خانگی؛ طعمی فراموشنشدنی
آشپزی > آشپزی بومیخیارشور همیشه چاشنی دلپذیر غذاهای فستفودی بوده است؛ انواع و اقسام مدلهای آن هم در سایزها و کیفیتهای مختلف در بازار هست اما قطعا درست کردن آن در خانه به پای نمونههای بازاری و کارخانهایاش…
-
فوت و فنهای طبخ کوفته برنجی؛ سفرهتان را رنگین کنید
آشپزی > آشپزی بومیکوفته همیشه به عطر و طعمهای جذابی که دارد معروف است؛ از انواع سبزیهای معطر گرفته تا گوشت و موادغذایی مغذی به کار رفته در آن. هرچند جزو غذاهای سخت به حساب میآید اما به درستکردناش میارزد.…
-
فوت و فن درستکردن ترشی کلم قرمز
آشپزی > آشپزی بومیترشی کلم قرمز یکی از ترکیبات جذابی است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.
-
فوت و فن طبخ آلبالوپلو؛ غذایی که نمیشود از آن گذشت
آشپزی > آشپزی بومیآلباپلو از آن غذاهایی است که نمیشود بهصورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد.
-
فوت و فن طبخ کشک بادمجان؛ غذایی گیاهی در کمتر از نیمساعت
آشپزی > آشپزی ارزانحتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعدههای غذاییمان را گیاهی درست کنیم.
-
فوت و فن طبخ قلیه ماهی؛ طعمی جذاب از دل جنوب
آشپزی > آشپزی بومیچقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا به حال آن را امتحان کردهاید؟ یا در تصوراتتان ترکیب سبزی و ماهی چندان جالب به نظر نمیرسد و بیخیالش شدهاید؟
-
فوت و فنهای طبخ باقالیپلو به روش رستورانی
آشپزی > آشپزی بومیباقالیپلوهای رستورانی عطر و بویی دارند که فارغ از اینکه با مرغ یا گوشت سرو میشوند، برای خالی خوردن هم جذاب هستند؛ اما راز این عطر و بوی خاص چیست؟
-
فوت و فنهای طبخ فسنجان؛ غذایی برای همه سلیقهها
آشپزی > آشپزی بومیفسنجان را هم میتوانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
-
فوت و فنهای درستکردن ترشی آلبالو
آشپزی > آشپزی بومیاگر از تابستان آلبالو فریز کردهاید، این گزارش را بخوانید وگرنه که طرز تهیه ترشی آلبالو از دستتان رفته و باید منتظر تابستان بعد باشید.
-
فوت و فنهای پخت آش شلهقلمکار؛ سخت اما لذیذ
آشپزی > آشپزی بومیآش شلهقلمکار همیشه جزو سختترین غذاها بوده و معمولا کمتر کسی آن را در وعدههای غذایی میگنجاند.
-
فوت و فنهای پخت کوفته تبریزی، طعم آشنایی در فصل سرد
آشپزی > آشپزی بومی«ایرنا زندگی» فوت و فنهای پخت کوفته تبریزی را آموزش میدهد تا شما هم به جمع کسانی که ادعای پخت این غذا را در بهترین حالت دارند، بپیوندید.
-
فوت و فنهای درستکردن سیبزمینی سرخکرده رستورانی
آشپزی > آشپزی فرنگیاکثرا از این گله میکنند که سیبزمینی سرخکرده در خانه مثل رستورانها نمیشود. در همین میان «ایرنا زندگی» به انواع فوت و فن درستکردن سیبزمینی سرخکرده رستورانی میپردازد.
-
طرز تهیه باقلاقاتق؛ طعم جذابی از گیلان
آشپزی > آشپزی بومیباقلاقاتق یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که گیاهی است و ترکیبی از انواع طعمهای جذاب است و سریع هم درست میشود.
-
طرز تهیه آش جو؛ غذای دلچسب در هوای سرد
آشپزی > آشپزی بومیآش جو یکی از آن غذاهای جذاب است که با رعایت فوت و فنهایش میتوانید یک آش لذیذ را درست کنید و از آن لذت ببرید.