فوت و فن‌های طبخ باقالی‌پلو به روش رستورانی

باقالی‌پلوهای رستورانی عطر و بویی دارند که فارغ از اینکه با مرغ یا گوشت سرو می‌شوند، برای خالی خوردن هم جذاب هستند؛ اما راز این عطر و بوی خاص چیست؟

باقالی‌پلوهای رستورانی عطر و بویی دارند که فارغ از اینکه با مرغ یا گوشت سرو می‌شوند، برای خالی خوردن هم جذاب هستند؛ اما راز این عطر و بوی خاص چیست؟ «ایرنا زندگی» به صورت کامل فوت و فن این نوع طبخ از باقالی‌پلو را توضیح می‌دهد.

۱. اگر فصل باقالی است، حتما از باقالی تازه استفاده کنید و اگر نه از باقالی فریز شده.

۲. نسبت برنج به باقالی باید ۲ به ۱ باشد؛ یعنی اگر دو پیمانه برنج دارید، یک پیمانه باقالی باید اضافه کنید.

۳. اگر باقالی فریز شده دارید، همزمان با ریختن برنج در آب جوش، باقالی‌ها را هم بریزید و اگر باقالی تازه دارید، چند دقیقه آخر برای آبکشی، باقالی را اضافه کنید تا له نشود.

۴. کلیدی‌ترین زمان، موقع دم کردن برنج است. یک کفگیر برنج و باقالی را بریزید، شوید را به آن اضافه کنید و به اندازه سر قاشق چای‌خوری پودر گل سرخ، دارچین و زعفران اضافه کنید و این مرحله را تا تمام‌شدن برنج ادامه دهید.

۵. دارچین و گل سرخ همان عطر و بوی باقالی‌پلوهای رستورانی را می‌دهند و پای ثابت وعده‌های غذایی‌تان می‌شود.

۶. اگر از شوید تازه هم استفاده کنید، قطعا باقالی‌پلوی متفاوت‌تری خواهید داشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • س IR ۱۸:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
    0 1
    باقالی پلو عالیه بخصوص با روغن کرمانشاهی هم باشه چه شود عالیه ولی ته دیگ باقالی پلو خوب نیست نون باشه کاهو خیلی خوشمزه تر هست و یک‌مقدار چرب باشه