اگر از تابستان آلبالو فریز کردهاید، این گزارش را بخوانید وگرنه که طرز تهیه ترشی آلبالو از دستتان رفته و باید منتظر تابستان بعد باشید. آلبالو آنقدر میوه لذیذی است که اکثرا مقداری از آن را فریز میکنیم تا وقتی فصلش تمام شد و هوس خوردن آن به سرمان زد، از فریزر دربیاوریم و با نمک به سراغش برویم. میوهای که علاوه بر طعماش خاصیتهای فراوانی هم که دارد باعث میشود در همه فصلها هوش خوردنش را داشته باشیم.
مواد لازم:
- آلبالو: ۱ کیلوگرم
- نمک: به میزان لازم
- سرکه سفید: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. در مرحله اول طرز تهیه ترشی آلبالو ابتدا آلبالو ها را تمیز کنید. سپس آنها را بشویید و مقداری نمک بر روی آلبالوها بپاشید و اجازه دهید که آلبالوها کاملا خشک شوند.
۲. بعد از اینکه آلبالوها به خوبی خشک شدند، آنها را در درون بطریهای شیشهای بریزید و سپس روی آلبالوها را با کمک سرکه پر کنید. توجه داشته باشید که میزان سرکه باید تا حدی باشد که روی آلبالوها را بگیرد. بعد از پر کردن شیشههای ترشی با سرکه سفید در شیشهها را محکم ببندید و سپس ظرف ترشی را در درون یخچال نگهداری کنید تا ترشی به خوبی جا بیفتد.
فوت و فنها:
- بعد از گذشت چند روز از درست کردن ترشی آلبالو حتما ترشی را بچشید تا از میزان مناسب نمک ترشی مطمئن شوید.
- در طرز تهیه ترشی آلبالو بهتر است از سرکه سفید استفاده کنید.
- ترشی آلبالو را میتوانید به مدت ۱ سال در درون یخچال قرار دهید.
- هرگز از سرکه به تنهایی در تهیه ترشی آلبالو استفاده نکنید زیرا طعم و مزه اصلی آلبالو در این ترشی گم می شود.
- بعد از تمام شدن آلبالوهای ترشی میتوانید از آب ترشی برای تهیه سس انواع سالاد استفاده کنید و علاوه بر این آب این ترشی جایگزین خوبی برای آبلیمو است.
- میتوانید برای طرز تهیه ترشی آلبالو هسته آلبالوها را جدا کنید ولی بهتر است برای زیبایی ظاهر این ترشی هسته آلبالو ها را جدا نکنید.
- در شیشههای ترشی را به خوبی ببندید و توجه داشته باشید که نباید هوا وارد شیشهها شود زیرا ترشی آلبالو با وارد شدن هوا به درون شیشهها به زودی فاسد میشود.
نظر شما