فوت و فن‌های طبخ فسنجان؛ غذایی برای همه سلیقه‌ها

فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد. به‌خاطر همین هم هست که می‌توانیم بگوییم این غذا برای همه سلیقه‌ها مناسب است و کسی دست رد به آن نمی‌زند. هرچند این غذا کمی سخت‌تر از دیگر غذاهاست اما کافی است کمی زمان بگذاریم تا بهترین فسنجان را درست کنیم.

مواد لازم:

  • مغز گردو: ۳۰۰ گرم
  • مرغ: ۴ تکه
  • پیاز: دو عدد متوسط
  • رب انار: ۱ ق غ
  • آب: ۸ لیوان
  • رب گوجه: ۱ ق غ (به دلخواه)
  • زغفران دم کرده: نصف استکان
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
  • شکر: در صورت تمایل ۲-۳ قاشق

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.

۲. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.

۳. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می‌کند و روغن می‌اندازد.

۴. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.

۵. بعد از ۳ ساعت فسنجان آماده است و می‌توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.

در این زمینه بخوانید:

طرز تهیه سوفله سبزیجات؛ زیبایی را خلق کنید

طرز تهیه حمص؛ یک میان‌وعده جذاب لبنانی

فوت و فن‌ها:

- در تمام مراحل پخت فسنجان باید با شعله بسیار پایین طبخ شود.

- از گردوی مرغوب استفاده کنید.

- مرغ‌ها را هنگام سرو یا در آخرین مرحله پخت فسنجان به آن اضافه کنید و نه زودتر.

- میزان رب‌ها در تیرگی فسنجان تاثیر دارد؛ پس مراقب اندازه آن باشید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
    1 1
    با مره هم‌خوشمزه میشه ولی من با گوشت فلفلی
  • مژده ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
    8 1
    سلام ،فسنجان که زعفران نمیخواد مگه داخل هر غذایی زعفران میریزن، طعم غذا عوض میشه
  • نگار IR ۲۰:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
    7 0
    عالی بود
  • IR ۲۲:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
    7 0
    مرغها را باید قبلا آب پز کرد یا نه؟
  • مریم سالمی IR ۱۲:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۵
    3 0
    بسیارعال
  • IR ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۵
    4 1
    فسنجان که پیاز نداره
  • IR ۰۱:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
    1 1
    این طرز پخت فسنجان اصیل تهرانی نیست فقط یه تهرانی اصیل میتونه فسنجان درست کنه باید دم گذاشته بشه با گوشت قلقلی گردو و هویج یا کدوتنبل چرخ شده رب گوجه و زعفران نمی‌زنند هیچ روغنی هم داخلش نیست فقط روغن خود گردو گردوی تهرانی بهتره چون رنگش تیره است آنقدر دم می‌گذارند تا روغن گردو کامل دربیاد وایسته روی خورشت