از آنجایی که سالادها همیشه بهترین و سالمترین میانوعدهها و حتی وعدههای اصلی هستند، خلاقیت در ترکیب انواع سبزیجات و پروتئینها ما را بیشتر ترغیب میکند که سالادها را به بخش جدانشدنی سفره غذاییمان تبدیل کنیم. از انواع سبزیجات مثل کلم بروکلی و بروکسل و کاهوها و ذرت و .. گرفته تا بازی خلاقانه با سبزیجاتی که به سالاد رنگ و لعاب میدهند. ترشی کلم قرمز هم یکی از این ترکیبات است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.
فوت و فنها:
۱. کلم قرمز را در مقدار لازم تهیه کنید، آن را خوب بشویید و بعد از اینکه کامل خشک شد به تکههای مساوی خرد کنید تا زیبایی ظاهری داشته باشد.
۲. سپس نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا نمک به خرد کلمها برود.
۳. سپس در یک ظرف شیشهای قرار دهید و آن را پر کنید و سرکه را به آن اضافه کنید.
۴. دقت کنید که سرکه تا بالای شیشه را بگیرد و کلمها بیرون از سرکه نباشند.
۵. ظرفهای شیشهای بهترین گزینه برای نگهداری ترشی کلم قرمز فوری است؛ به هیچ وجه از ظرفهای پلاستیکی استفاده نکنید.
۶. از خریدن کلم نصف شده خودداری کنید، زیرا کلم به محض برش خوردن ویتامین C خود را از دست میدهد.
۷. کلم قرمز را هنگام مصرف بشویید و از شستن و نگهداری آن خودداری کنید.
۸. برای نگهداری کلم قرمز بدون شستن و خرد کردن، آن را در نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
۹. میتوان یک قاشق غذاخوری شکر به کلم قرمز افزود تا ترشی سرکه را تعدیل کند یا اینکه سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.
۱۰. برخی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمی آب آن را حرارت میدهند ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر میدهد.
نظر شما