طرز تهیه رب گوجه‌فرنگی در خانه؛ تجربه‌ای تکرارنشدنی

فقط کافی است یک بار در خانه رب گوجه فرنگی درست کنید تا دیگر بیخیال رب‌های کارخانه‌ای شوید.

فقط کافی است یک بار در خانه رب گوجه فرنگی درست کنید تا دیگر بیخیال رب‌های کارخانه‌ای شوید.

مواد لازم:

  • نمک: ۴۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۱۰ کیلوگرم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و بعد از اینکه آب‌شان گرفته شد، آنها را از وسط نصف کنید و در قابلمه‌ای متناسب با حجم گوجه‌ها قرار دهید.

۲. گاز را روشن و صبر می‌کنیم تا آب گوجه‌فرنگی‌ها در بیاید و به جوش بیاید. در این حالت پوست گوجه‌فرنگی‌ها خیلی راحت جدا می‌شود.

۳. بعد از اینکه گوجه‌ها نرم شدند، زیر قابلمه را خاموش می‌کنیم و یک توری با سوراخ‌های ریز را آماده می‌کنیم.

۴. سپس گوجه‌ها را از توری رد می‌کنیم تا پوست و دانه‌ها جدا شود.

۵. دوباره پوره گوجه را داخل قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد. وقتی جوش آمد نمک را اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا رب به غلظت کافی برسد.

۶. سپس زیر گاز را خاموش می‌کنیم و وقتی خنک شد آن را در قالب‌های مورد نظر می‌ریزیم و فریز می‌کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 21
  • ماهک IR ۱۷:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
    7 3
    واقعا عالیه من درست میکنم خیلی کیف میده پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید بوی نوستالوژی بوی ایام کودکی
  • IR ۲۰:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
    15 2
    رگوجه باید قشنگ آبش خشک بشه یه مقدار روغن هم داخلش بریزین که ته نگیره، روغن باعث میشه رب موندگاریش بیشر بشه، و کپک نزنه من خودم جعبه ای میگیرم درست میکنم، تا یکسال تو یخچال سالم میمونه ، هر سال تابستون درست میکنم، چون رب بازارو نمیتونم بخورم
  • نسرین IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
    1 0
    نمک رو نباید موقع جوش ریخت رنگ رب سیاه میشه آخرش که از جوش افتاد باید بزنی که مزه اش رو خوب کنه وکپک نزنه
  • نسرین IR ۱۵:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
    0 1
    نمک رو نباید موقع جوشیدن زد رنگ رب سیاه میشه دراخر باید ریخت که رنگ رب سرخ وکپک نزنه باتشکر از شما ملت ایران که همه هنرمندین
  • ساینا IR ۱۸:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
    1 1
    البته اگر گوجه یک روز بمونه بعد جوشیده بشه ترش و خوشمزه میشه
  • رسول IR ۲۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
    0 2
    جناب اگه مردم بیخیال کارخونه بشن پس این همه تولید کننده رب بااین همه کارگرازکجانون دربیارن بعدشم اون ربی که شما میگید به این روش که سرطان‌زا هست هست
    • IR ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۵
      0 0
      نخیر اونی که سرطان زا هست مال کارخونست نه رب خانگی
    • DE ۲۰:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۵
      0 0
      چرا سرطان زا.؟؟؟
    • IR ۰۱:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۶
      0 0
      سلام یه سوالی دارم زمان گذشته قدیم این طوری رب درست میکردن سرطان زیادبودیا تواین زمونه که همه چی کارخانه ای شده؟؟