طرز تهیه پنیر در خانه؛ از نتیجه کار حتما لذت می‌برید

هرچند ما هر موقع که اراده کنیم انواع و اقسام پنیرها را می‌توانیم تهیه کنیم و از طعم‌های متفاوت آن در برندهای مختلف لذت ببریم، اما گاهی اوقات هم دوست داریم در خانه دست به کار شویم و یک چیزی خلق کنیم. پنیر یکی از این مواد غذایی است که می‌توانیم در خانه درست کنیم و از مراحل آن و نتیجه پایان کار لذت ببریم.

هرچند ما هر موقع که اراده کنیم انواع و اقسام پنیرها را می‌توانیم تهیه کنیم و از طعم‌های متفاوت آن در برندهای مختلف لذت ببریم، اما گاهی اوقات هم دوست داریم در خانه دست به کار شویم و یک چیزی خلق کنیم. پنیر یکی از این مواد غذایی است که می‌توانیم در خانه درست کنیم و از مراحل آن و نتیجه پایان کار لذت ببریم.

مواد لازم:

  • شیر: ۲ لیتر 
  • قرص پنیر: یک چهارم قرص
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری 
  • آب: ۴ قاشق غذاخوری 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. شیر را در ظرف استیل ریخته و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا گرم شود ولی نجوشد.

۲. آب، نمک و قرص پنیر را درون یک ظرف استیل بریزید و اجازه دهید تا قرص در آب حل شود.

۳. حرارت شیر باید به حدود ۴۰ درجه سانتیگراد برسد. دمای آن را با دماسنج یا انگشت تست کنید. انگشت دست کمی گرما را احساس کند کفایت می‌کند.

۴. وقتی دمای شیر به حدود ۴۰ درجه رسید، آن را هم بزنید تا دمای آن در همه جای شیر یکسان شود و سپس گاز را خاموش کنید.

۵. شیر را به مایه موجود در ظرف استیل اضافه کرده و هم بزنید. سپس در ظرف را بگذارید، روی آن را بپوشانید و در یک محل گرم قرار دهید. بعد از یک ساعت روی دلمه‌های تشکیل شده را برش بزنید و دوباره روی ظرف را بپوشانید.

۶. وقتی برش‌ها جمع شد و روی آنها آب زرد رنگی ایجاد شد، پارچه نازکی را درون آبکش قرار داده و دلمه‌ها را به آرامی در آن بریزید. سپس پارچه را دور دلمه‌ها گره بزنید.

۷. جسم سنگینی را به مدت ۴ تا ۵ ساعت روی پنیر قرار دهید تا آب آن کاملا خارج شود.

۸. سپس پنیر را برش زده و در آب نمک نگهداری کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • بهار IR ۰۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
    11 7
    حال داری کاکووووو😐
  • IR ۰۴:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
    1 1
    بسیار ارگانیک و بدون مواد نگهدارنده. عالی بود ممنونم
  • ح IR ۰۷:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
    1 0
    سلام شیر خام یا شیری که از قبل جوشانده باشیم هم میشه؟؟
  • IR ۱۸:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
    0 0
    بدون قرص پنیر چجوری دزست کنیم؟؟؟؟؟
  • IR ۲۰:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
    1 0
    خیلی خوبه ولی من با سرکه سفید درست میکنم، خیلی خوشمزست، چون خوب جوش میخوره میشه همون لحظه خورد خیلی هم راحت درست میشه، من دوست دارم همه چی دستپخت خودم باشه