طرز تهیه پوره سیب‌زمینی مجلسی

۱۹ خرداد ۱۳۹۹، ۷:۰۰
کد خبر: 83811723
طرز تهیه پوره سیب‌زمینی مجلسی

پوره سیب‌زمینی می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو شود. غذایی سرشار از ویتامین و بسیار مغذی برای کودکان. پس بهتر است که دستور پخت آن را به صورت کامل بدانیم تا بتوانیم بهترین نوع آن را درست کنیم.

پوره سیب‌زمینی می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو شود. غذایی سرشار از ویتامین و بسیار مغذی برای کودکان. پس بهتر است که دستور پخت آن را به صورت کامل بدانیم تا بتوانیم بهترین نوع آن را درست کنیم.

مواد لازم:

  • کره: ۱۰۰ گرم
  • شیر: نصف لیوان
  • سیب زمینی: ۴ عدد
  • جعفری: ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا کره را از یخچال خارج می‌کنیم و در دمای آشپزخانه قرار می‌دهیم تا با دمای محیط نرم شود. در مرحله بعدی سیب‌زمینی‌ها را می‌شوییم، سپس در قابلمه‌ای قرار می‌دهیم و تا روی آنها آب می‌گیریم.

۲. روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آبپز شوند. سپس اجازه می‌دهیم تا سیب‌زمینی‌ها خنک شوند و بعد پوست می‌گیریم و با گوشت‌کوب له می‌کنیم و کره ذوب شده را به آن اضافه می‌کنیم.

۳. شیر و نمک، فلفل را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم و جعفری را اضافه و مواد را زیر و رو می‌کنیم تا منسجم شوند. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۹
    0 0
    سلام کره نرم شده راچکار باید کرد ؟ باروکش کاغذ یا بدن روکش ،و به کجا باید...؟