فوت و فن‌های درست‌کردن سیب‌زمینی سرخ‌کرده رستورانی

اکثرا از این گله می‌کنند که سیب‌زمینی سرخ‌کرده در خانه مثل رستوران‌ها نمی‌شود. در همین میان «ایرنا زندگی» به انواع فوت و فن درست‌کردن سیب‌زمینی سرخ‌کرده رستورانی می‌پردازد.

سیب‌زمینی سرخ‌کرده همیشه اولین انتخاب برای غذاهای فست‌فودی بوده و هست؛ حتی در غذاهای سنتی و خانگی هم سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌ها اول از همه تمام می‌شود و معمولا به سرو غذا نمی‌رسد؛ اما اکثرا از این گله می‌کنند که سیب‌زمینی سرخ‌کرده در خانه مثل رستوران‌ها نمی‌شود. در همین میان «ایرنا زندگی» به انواع فوت و فن درست‌کردن سیب‌زمینی سرخ‌کرده رستورانی می‌پردازد.

مواد لازم:

سیب زمینی

روغن مخصوص سرخ کردن

نمک و فلفل

طرز تهیه و دستور پخت:

۱.  قبل از هر چیز شما باید سیب‌زمینی‌های خود را پوست کنده و سپس آنها را به صورتی نواری با ضخامت کمی بیشتر و بلند برش بزنید. دقت کنید که اگر می‌خواهید سیب‌زمینی‌های ترد و شکننده داشته باشید باید کمی قطر هر قطعه را بیشتر از معمول در نظر بگیرید.

۲. حالا سیب‌زمینی‌ها را برای اینکه سیاه نشوند داخل آب ریخته و سپس برای ۱۵ دقیقه تا نیم ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس آنها را خارج کرده و داخل یک دستمال برای مدت چند دقیقه خوب خشک کنید تا هنگام سرخ کردن مشکلی پیش نیاید.

۳. پس از انجام مراحل بالا سیب‌زمینی‌ها را تنها برای مدتی محدود و حدود ۵ تا ۸ دقیقه به صورتی سرخ کنید که تنها خودشان را گرفته و کمی رنگشان برگردد. اصلا در این مرحله نباید سیب زمینی‌ها را سرخ کرد. فقط تا حدی که رنگشان تغییر کند و سپس آنها را از روغن خارج کرده و در ظرفی دیگر قرار دهید.

۴. پس از اینکه سیب‌زمینی‌ها را کمی سرخ کردید حال با یک وسیله بر روی هر کدام از آنها برش یا شکاف کوچکی بزنید و آنها را داخل یخچال بگذارید. حواستان باشد که آنها را داغ داخل یخچال نگذارید چرا که به یخچال صدمه خواهید زد. مدت زمانی که آنها را داخل یخچال می‌گذارید نباید کم یا خیلی طولانی باشد . شما می‌توانید آن ها را ۵۰ تا ۷۰ دقیقه داخل یخچال به همین صورت رها کنید.

۵. پس از طی شدن مراحل بالا و زمانی که سیب‌زمینی‌ها را داخل یخچال می‌گذارید، روغن را داخل ظرف مورد نظر مجددا خوب داغ کنید و با حرارت کمی بیشتر سیب‌زمینی‌ها را خوب سرخ کنید تا خوب برشته و ترد شوند و دقیقا شبیه به همان سیب‌زمینی‌های سرخ شده فست‌فودها شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۲۲:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
    21 4
    نمی شه بریم از فست فود سیب زمینی بخریم؟ سریعتر مهیا می شه. کی اینقدر وقت زیادی داره؟
  • IR ۲۲:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
    32 6
    برا یه بشقاب سیب زمینی این همه وقت بذاریم؟؟!!
  • حسین فست فودی IR ۲۲:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
    21 4
    واقعا خنده دار بود! آخه داخل فست فودی ها بیکار هستن بشینن این دستوری که توضیح دادین انجام بدن؟!
  • م.شیرزادی IR ۲۳:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
    18 3
    اون نمک و فلفل رو چکار کنیم ؟
  • IR ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
    19 2
    اووووووووه اصلا بدرد زمانی که مهمون دارم نمیخوره فکر شو بکن از اونطرف کلی کار و غذا از اینطرف داری سیب زمینی دونه دونه سوراخ میکنی. مگه اینکه سه چهار تا کمک داشته باشی یکیش مسئول سیب زمینی بشه. واقعا تو رستورانها همین کارو می‌کنند اونهمه سیب زمینی رو کی سوراخ میکنه؟ یکنفر باید فقط برای اینکار استخدام بشه
    • 1377910730 IR ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
      1 0
      اونا ضرر داره بخاطر اون ننوشته😂😂
  • مهتاب US ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
    10 0
    من رستوران دارم روش من خیلی آسونه و دقیقا سیب‌زمینی بسیار خوبی میشه. سیب‌زمینی ها رو بلند و با قطر بیشتری برش دهید طی این زمان که سیب زمینی رو خرد میکنید اب رو بزارید جوش بیاد و بعد سیب‌زمینی ها رو بریزید داخل اب جوش بزارید 5دقیقه بجوشه آبکشش کنید و در روغن داغ سرخش کنید دقیقا همون چیزی میشه که میخواین. فست فودی اصل و آسان زمان زیادی نمیبره
    • بهاره IR ۰۱:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۳
      0 1
      خانوم ممنون من طبق دستورشماکه فرمودیدپختم عالی شد. دستوری که توسایت گذاشتن طولانیه وقته زیادمیخواد،۲بار سرخ کردنوشکاف ایجادکردن😁...ولی واقعاباروش شمامثل بیرون شد..
  • آرش IR ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
    13 0
    سیب زمینی رو خوب بشور،درشت خورد کن،یه ذره پنیر پارمسان و روغن زیتون بریز روش و بزار تو فر.تمام
  • لبخند IR ۱۵:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
    14 0
    من اول سیب زمینی رو میزارم حدودا 5 دقیقه بپزه بعد روی پارچه میزارم آبش گرفته شه بعد سرخ میکنم عالی میشه نمک و زرد چوبه موقع پختن اضافه کنید
  • الهام IR ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
    1 1
    سلام احتیاج به این همه مراحل نیست فقط سیب زمینی ها رو حدود 5 تا 8 دقیقه داخل آبجوش بریزید و بعد آبکش کنید بعد از خنک شدن سرخ کنید ما توی رستوران نمک و فلفلش رو بعد از سرخ شدن میزنیم
  • IR ۱۷:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
    0 1
    تو اینیستا آموزش درست تر ومفید ترش میزارن اون وقت زیاد نمی خواد ولی باید یه نیم ساعتی براش وقت صرف کرد مهمون که داشته باشی یه ساعتم میشه
  • س IR ۱۹:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
    0 2
    من نمیدونم چرا همیشه فکر میکردم‌سیب زمینی رستورانی قبل از سرخ کردن‌نیم‌پز میکنن خیلی ممنون عالی بود
  • سارا IR ۲۰:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
    0 1
    به نظر من 1 ساعت زمان برای یک سیب زمینی خیلی زیاده.
  • محمد رضا دلاور GB ۲۱:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
    1 0
    سلام فقط کافیه ده تا۱۲دقیقه آب پز بشه بعدسرخ کنید
  • طاهره IR ۰۴:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
    0 1
    داغ شدن مجدد روغنی که یه بار استفاده شده اصلا درست نیست