طرز تهیه چیکن استراگانف؛ یک غذای ساده‌ی روس

اگر از خوردن غذاهایی که با مرغ درست می‌شود خسته شده‌اید و زرشک‌پلو و باقالی‌پلو با مرغ، ته‌چین، ساندویچ مرغ، مرغ سوخاری و .. برایتان تکراری شده، دست به کار شوید و چیکن استراگانف درست کنید.

یک غذای کامل و مغذی با پخت بسیار راحت. در کمتر از نیم ساعت می‌توانید این وعده غذایی را آماده و با نان یا برنج میل کنید. البته اگر از غذاهای سنگین فراری هستید، می‌توانید خامه را در این غذا حذف کنید یا مقدار بسیار کمی از آن استفاده کنید.

مواد لازم:

فیله مرغ: 6 عدد

پیاز خرد شده: 1 عدد

 قارچ خرد شده: 1 بسته

 سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه

 نمک و فلفل: به میزان لازم

خامه: 3 قاشق غذاخوری

شیر: یک لیوان

آرد: 2 قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

این غذا را هم نان و هم با برنج می‌توانید میل کنید

دستور پخت و طرز تهیه:

1. ابتدا پیازهای خلالی شده را کمی تفت می‌دهیم و وقتی طلایی شدند، فیله‌های خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت می‌دهید و اجازه می‌دهید تا فیله‌ها بپزد.

2. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج شود و کمی غلیظ شود.

3. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغ‌ها که سرخ کرده بودیم، مخلوط می‌کنیم و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمی‌داریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند می‌برد.

4. سپس مخلوط را با سیب‌زمینی یا چیپس خلالی تزیین می‌کنیم.

در این زمینه بخوانید: 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =