پرونده | فوت و فنهای آشپزی ایرانی
آشپزی ایرانی ترکیبی است از رنگها و طعمهای جذابی که هنوز اصالت خود را حفظ کرده است. سبکی از آشپزی که بخش زیادی از گردشگران خارجی را مجذوب خود میکند و هنوز انتخاب اول ما در آشپزخانههاست.
این سبک از آشپزی در عین سادگی فوتوفنهایی دارد که میتواند طعم خاصی را برای شما رقم بزند. در این پرونده ایرنا زندگی فوتوفنهایی در آشپزی ایرانی را بخوانید.
برچسبها
اخبار پرونده
-
فوت و فنهای درستکردن خیارشور خانگی؛ طعمی فراموشنشدنی
آشپزی > آشپزی بومیخیارشور همیشه چاشنی دلپذیر غذاهای فستفودی بوده است؛ انواع و اقسام مدلهای آن هم در سایزها و کیفیتهای مختلف در بازار هست اما قطعا درست کردن آن در خانه به پای نمونههای بازاری و کارخانهایاش…
-
فوت و فنهای طبخ کوفته برنجی؛ سفرهتان را رنگین کنید
آشپزی > آشپزی بومیکوفته همیشه به عطر و طعمهای جذابی که دارد معروف است؛ از انواع سبزیهای معطر گرفته تا گوشت و موادغذایی مغذی به کار رفته در آن. هرچند جزو غذاهای سخت به حساب میآید اما به درستکردناش میارزد.…
-
فوت و فن درستکردن ترشی کلم قرمز
آشپزی > آشپزی بومیترشی کلم قرمز یکی از ترکیبات جذابی است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.
-
فوت و فن طبخ آلبالوپلو؛ غذایی که نمیشود از آن گذشت
آشپزی > آشپزی بومیآلباپلو از آن غذاهایی است که نمیشود بهصورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد.
-
فوت و فن طبخ کشک بادمجان؛ غذایی گیاهی در کمتر از نیمساعت
آشپزی > آشپزی ارزانحتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعدههای غذاییمان را گیاهی درست کنیم.
-
فوت و فن طبخ قلیه ماهی؛ طعمی جذاب از دل جنوب
آشپزی > آشپزی بومیچقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا به حال آن را امتحان کردهاید؟ یا در تصوراتتان ترکیب سبزی و ماهی چندان جالب به نظر نمیرسد و بیخیالش شدهاید؟
-
فوت و فنهای طبخ باقالیپلو به روش رستورانی
آشپزی > آشپزی بومیباقالیپلوهای رستورانی عطر و بویی دارند که فارغ از اینکه با مرغ یا گوشت سرو میشوند، برای خالی خوردن هم جذاب هستند؛ اما راز این عطر و بوی خاص چیست؟
-
فوت و فنهای طبخ فسنجان؛ غذایی برای همه سلیقهها
آشپزی > آشپزی بومیفسنجان را هم میتوانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
-
فوت و فنهای درستکردن ترشی آلبالو
آشپزی > آشپزی بومیاگر از تابستان آلبالو فریز کردهاید، این گزارش را بخوانید وگرنه که طرز تهیه ترشی آلبالو از دستتان رفته و باید منتظر تابستان بعد باشید.
-
فوت و فنهای پخت آش شلهقلمکار؛ سخت اما لذیذ
آشپزی > آشپزی بومیآش شلهقلمکار همیشه جزو سختترین غذاها بوده و معمولا کمتر کسی آن را در وعدههای غذایی میگنجاند.
-
فوت و فنهای پخت کوفته تبریزی، طعم آشنایی در فصل سرد
آشپزی > آشپزی بومی«ایرنا زندگی» فوت و فنهای پخت کوفته تبریزی را آموزش میدهد تا شما هم به جمع کسانی که ادعای پخت این غذا را در بهترین حالت دارند، بپیوندید.
-
فوت و فنهای درستکردن سیبزمینی سرخکرده رستورانی
آشپزی > آشپزی فرنگیاکثرا از این گله میکنند که سیبزمینی سرخکرده در خانه مثل رستورانها نمیشود. در همین میان «ایرنا زندگی» به انواع فوت و فن درستکردن سیبزمینی سرخکرده رستورانی میپردازد.
-
طرز تهیه باقلاقاتق؛ طعم جذابی از گیلان
آشپزی > آشپزی بومیباقلاقاتق یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که گیاهی است و ترکیبی از انواع طعمهای جذاب است و سریع هم درست میشود.
-
طرز تهیه آش جو؛ غذای دلچسب در هوای سرد
آشپزی > آشپزی بومیآش جو یکی از آن غذاهای جذاب است که با رعایت فوت و فنهایش میتوانید یک آش لذیذ را درست کنید و از آن لذت ببرید.
-
فوت و فنهای مزهدار کردن (مرینیت) جوجه کباب زعفرانی
آشپزی > آشپزی بومیرفتن در پارکها و طبیعت و به راه انداختن بساط طبخ جوجه کباب دیگر جای ثابتی را در فرهنگ عمومی ما باز کرده است. اما طبخ این غذا فوت و فنهایی دارد و قرار نیست هرچه دستمان رسید را برای مزهدار…
-
فوت و فنهای طبخ قیمه نثار؛ غذایی لذیذ از دل تاریخ
آشپزی > آشپزی بومیقزوینیها معمولا قیمه نثار را با گوشت گوسفند درست میکنند و هنوز هم گاهی در مجالس عروسی، نذری روزهای عاشورا و تاسوعا و شب سال تحویل سرو میشود.
-
نکات مهم در پخت تهچین؛ غذایی که خلاقیت میطلبد
آشپزی > آشپزی بومیتهچین فقط مرغ نیست و میتواند با ترکیبات دیگری مثل اسفناج، بادمجان، گوشت و .. نیز درست شود.
-
چه کنیم که لوبیاپلو شفته نشود؟ فوت و فنها
آشپزی > آشپزی بومیلوبیاپلو از آن غذاهایی است که میگویند اگر توانستی آن را به بهترین حالت درست کنی و شفتهاش نکنی یعنی یک آشپز خوب هستی! اما واقعا درست کردن لوبیاپلو اینقدر سخت است؟ نه!
-
چه کنیم که آش رشته، نه آبکی باشد و نه بسیار غلیظ!
آشپزی > آشپزی بومیبیشترین خاطرهها از جمعهایی است که آش رشته همیشه پای ثابت آن بوده است. از دورهمیها گرفته تا نذریها و شبهای رمضان.
-
غذایی که فوتوفنهای خاص خود را دارد؛ قرمهسبزی
آشپزی > آشپزی بومیقرمهسبزی همیشه از آن غذاهایی است که هرکسی ادعا میکند بهترین نوعش را درست میکند.
-
فوتوفنهای درستکردن زیتون پرورده خانگی
آشپزی > آشپزی بومیزیتون پرورده از انواع پیشغذاهایی است که بیشتر در شهرهای شمالی میبینیم و در طعمهای مختلف با ذائقههای متفاوت وجود دارد؛ از ترش تا شیرین و ملس.
-
فوت و فنهای درست کردن چلو مرغ مجلسی و رستورانی
آشپزی > آشپزی بومیمرغ را میشود متناسب با هر سلیقه و ذائقهای طعمدار کرد و روش پخت جدیدی برای آن در نظر گرفت. هم میشود آن را آبپز کرد هم میشود سرخ کرد هم میشود به شکل تنوری درست کرد.
-
فوتوفنهای درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی؛ سخت اما سالم و جذاب
آشپزی > ترفندهای سفره آراییقیمت رب گوجهفرنگی حالا انقدر زیاد شده که تبدیل به یک خوراکی گران شده است؛ قیمت بالا و کیفیت پایین خیلیها را بر آن داشته تا در تراس و حیاط خانهشان دست به کار شوند و رب خانگی درست کنند.
-
فوتوفنهای درست کردن حلوا؛ از خوش عطری تا طلایی شدن
آشپزی > آشپزی بومیحلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه به عنوان یک شیرینی در مراسمهای ترحیم در نظر بگیریم، جذاب است و طرفداران خاص خود را دارد.
-
فوت و فن تهیه خورشت کرفس؛ در مصرف آب در این خورشت صرفهجوییکنید!
آشپزی > آشپزی بومیاما واقعا چرا انقدر با خورشت کرفس ناسازگاریم؟ خورشت کرفس خوب و لذیذ نخوردهایم یا فوت و فن درست کردنش را بلد نیستیم؟
-
فوتوفنهای درست کردن خورشت قیمه، از پخت خانگی تا غذای نذری
آشپزی > آشپزی بومیدرستکردن قیمه نذری فوت و فنهایی دارد که با رعایت آنها میشود هرگاه خواستیم قیمه نذری در خانه درست کنیم.