بورک یکی از معروفترین میان وعدهها در بین مردم کشور ترکیه است.
مواد لازم برای تهیه بورک ترکی :
- خمیر یوفکا: مقدار لازم
- سیب زمینی: ۳ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- روغن زیتون: مقداری
- پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت بورک ترکی:
۱. سیبزمینیها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲. سپس سیبزمینیهای پخته را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
۳. پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیرها را اضافه و کمی مخلوط کنید.
۴. خمیرها را به نوبت باز کنید و روی خمیرها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید. لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبههای خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید (زرده تخم مرغ مانند چسب عمل میکند).
۵. کف سینی را چرب کنید سپس خمیرهای آماده را کف قالب بچینید. سینی را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید، پس از آماده شدن بورکها را به همراه سس دلخواه سرو کنید.
نظر شما