۲۰ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۰۱
کد خبرنگار: 5595
کد خبر: 85437236
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه آغوز مسما، غذای مقوی مازندرانی

۲۰ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۰۱
کد خبر: 85437236
طرز تهیه آغوز مسما، غذای مقوی مازندرانی

استان مازندران یکی از استان‌های بسیار جذاب شمالی است که غذاهای محلی مخصوص به خود را دارد. یکی از این غذاهای خوشمزه که طرفداران زیادی دارد آغوز مسما است.

گروه ایرنا زندگی - آغوز مسما از غذاهای سنتی مازندران بوده که دارای پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا به دلیل داشتن گوشت اردک و مواد معدنی و ویتامین ها به دلیل داشتن گردو و رب انار است.

مواد لازم برای تهیه آغوز مسما

اردک: یک عدد

گردو: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۷۵ گرم

رب انار: ۵۰ گرم

آب: ۲ لیتر

شکر: ۷۵ گرم

روغن: ۱۰ گرم

دانه‌های ساییده شده انار: ۱۰۰ گرم

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه آغوز مسما، غذای مقوی مازندرانی

طرز تهیه آغوز مسما

به منظور تهیه این غذا باید اردک را کاملاً درون روغن سرخ کرده و سپس پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید، وقتی که سبک و طلایی رنگ شدند اردکی که سرخ کرده بودید را با مقداری آب به پیاز اضافه کنید و شعله را زیاد کنید که آب به جوش برسد.

سپس دانه‌های انار خشک و گردو را هم به آنها اضافه کرده و شعله را کم کنید تا به تدریج اردک بپزد و جا بیفتد.

حالا باید داخل یک کاسه مقداری نمک، زردچوبه، شکر و آب انار ترش بریزید و با هم مخلوط کنید و هم بزنید و به خورشت خود اضافه کنید.

حدود ۳ ساعت برای پختن و جا افتادن خورشت آغوز مسما زمان احتیاج است و می‌توانید آن را به عنوان وعده غذایی اصلی در ناهار یا شام میل کنید که این مواد اولیه برای ۶ نفر مناسب است.

طرز تهیه آغوز مسما، غذای مقوی مازندرانی

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.