فوت و فن های پخت شیرینی نارگیلی 

۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۹:۱۴
کد خبر: 84103214
فوت و فن های پخت شیرینی نارگیلی 

یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم. «ایرنا زندگی» دستور پخت این شیرینی را آموزش می‌دهد تا بتوانید یک شیرینی بدون نقص در خانه درست کنید.

یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم. «ایرنا زندگی» دستور پخت این شیرینی را آموزش می‌دهد تا بتوانید یک شیرینی بدون نقص در خانه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی:

  • سفیده تخم مرغ: ۴ عدد تخم مرغ کوچک 
  • پودر نارگیل: ۱۲۵ گرم
  • شکر: ۱ پیمانه سر پر
  • روغن مایع: ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه یا آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت شیرینی نارگیلی:

۱. داخل ظرف تفلون یا هر ظرف نچسب دیگری  سفیده تخم مرغ را با پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد به آن شکر و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب کنید.

۲. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی مواد را مرتب هم بزنید به صورتی که به مرحله جوش نرسد ولی اگر دستمان را روی مواد قرار دهیم دستمان بسوزد.

۳. به این مرحله داغ زدن می‌گویند و باید با دقت انجام شود. بعد از ۵ تا ۶ دقیقه هم زدن مواد ترکیب شده، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و بلافاصله سرکه یا آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه مواد از حرارت بیفتند و خنک‌تر شوند. 

۴. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد شیرینی را که از حرارت افتاد داخل قیف با ماسوره ساده بزرگ بریزید و برای راحتی این کار ماسوره را داخل یک لیوان کشیده و بلند قرار دهید و مایه شیرینی را داخل ماسوره بریزید.

۵. با فشار قیف مایه شیرینی‌ها را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در فر گرم شده با حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید به طوری که یک حاله طلایی رنگ در زیر شیرینی مشاهده شود. در این فاصله نباید در فر را باز کرد چون پف شیرینی میخوابد و شیرینی آماده شده را می‌توان در ظرف دربسته به مدت یک‌ماه در یخچال نگهداری کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.