باقلواها از محبوب‌ترین شیرینی‌ها در منطقه خاورمیانه هستند. استانبولی، ایرانی یا عربی فرقی نمی‌کند، شیرینی دوست‌ها عاشق هر نوع آن هستند.

باقلوای عربی بر خلاف باقلوای استانبولی و ایرانی دستور پخت آسانی دارد و و برای تهیه آن حتی نیازی به فر هم نیست. به خاطر استفاده رشته شیرینی‌پزی در این مدل باقلوا، به آن باقلوای رشته‌ای هم می‌گویند.

مواد لازم

  • رشته عربی: یک بسته
  • کره: ۵۰ گرم
  • شیرعسلی: نصف قوطی
  • خلال پسته و بادام: به مقدار لازم
  • پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • گلاب: یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا رشته‌ها را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت دهید تا طلایی رنگ شود. در همین حین زعفران دم کرده و پودر هل را به رشته‌ها اضافه کنید.

۲. در ظرفی دیگر، کره آب شده و شیرعسلی و گلاب را ترکیب و آن را با رشته‌ها مخلوط کنید. مواد را داخل یک ظرف مسطح ریخته و با کمک قاشق آن را کاملا صاف و فشرده کنید. حالا روی آن را با خلال پسته و بادام تزئین کنید و با فویل یا سلفون بپوشانید. (می‌توانید از گردوی خرد شده یا پودر نارگیل هم استفاده کنید.)

۳. اگر بخواهید باقلوای مدل لانه کبوتری درست کنید باید رشته‌ها را دور چنجال بپیچید و با دست سفت کنید و روی آن با مغزها تزئین کنید.

۴. باقلوای عربی شما پس از یک تا دو ساعت ماندن داخل یخچال آماده است. باقلوا را به تکه‌های کوچک برش دهید و در ظرف سرو کنید. می‌توانید از گل محمدی برای تزئین آن استفاده کنید.

۵. رشته عربی را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی و شیرینی‌پزی تهیه کنید.

منبع: تحریریه ایرنازندگی