۸ مهر ۱۴۰۲، ۷:۱۱
کد خبر: 85240238
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه بطاطا حره عربی

۸ مهر ۱۴۰۲، ۷:۱۱
کد خبر: 85240238
طرز تهیه بطاطا حره عربی

بطاطا حره یکی از پیش غذاهای عربی آسان و خوشمزه است که می‌توانید با در اختیار داشتن چند ماده غذایی ساده و اولیه به راحتی آن را تهیه کنید.

گروه ایرنا زندگی - بطاطا یکی از پیش غذاهای معروف عربی است که بسیار لذیذ و تند است و به معنی سیب زمینی تند می باشد. این پیش غذا بسیار ساده و راحت تهیه می‌شود.

طرز تهیه بطاطا حره عربی

مواد لازم برای ۴ نفر

سیب زمینی: ۳ عدد متوسط

سیر: ۳ حبه

پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری

سماق: ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: به مقدار کافی

پاپریکا و زردچوبه: به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

پونه کوهی و تخم گشنیز: به مقدار کافی

طرز تهیه بطاطا حره عربی

دستور پخت

سیب زمینی‌ها را تمیز بشویید و با پوست داخل قابلمه‌ای قرار دهید و تا سطح سیب زمینی‌ها آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپرند.

بعد از آبپز شدن سیب زمینی‌ها آنها را پوست بگیرید و به نگینی‌های درشت خرد کنید.

سیرها را هم پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و یا داخل دستگاه آسیاب به شکل پوره در بیاورید.

سپس داخل کاسه‌ای سیر له شده را با روغن زیتون، فلفل قرمز، پاپریکا، فلفل سیاه، زردچوبه، پونه کوهی، پودر پیاز و سماق مخلوط کنید و روی سیب زمینی‌ها بریزید؛ کاملا مواد را زیرورو کنید تا سیب زمینی‌ها مزه دار شوند. در این فاصله فر را هم روشن کنید و کف سینی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

طرز تهیه بطاطا حره عربی

حالا سیب زمینی‌ها را روی سینی بچینید و داخل فر قرار دهید تا یک ربع بماند و سرخ شود.

در وسطای پخت بعد از گذشت ۷ تا ۸ دقیقه سینی را از فر خارج کنید و سیب زمینی‌ها را یکبار زیر و رو کنید تا همه نقاط آن یکدست سرخ شود.

به گزارش وب گاه نمناک، اگر به فر دسترسی نداشتید میتوانید سیب زمینی‌ها را در روغن زیاد سرخ کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.