ذائقه ما به گونهای است که اگر یک غذا را زیاد بخوریم از آن زده میشویم تا مدتی اصلا به آن لب نمیزنیم. بهتر است حواسمان به تنوع غذایی هم باشد؛ اما مگر با ماکارانی و گوشتچرخ کرده چند نوع غذا میشود درست کرد؟ اگر همین مواد را به ایتالیاییها بدهیم با اضافه کردن کمی ففل دلمهای یا تغییر شکل ماکارونی بیش از ۵ نوع غذا تحویل میدهند. از آنجایی که ما فقط ماکارانی را مانند لوبیا پلو با مواد دم میگذاریم، «ایرنا زندگی» به کمک آمده است و با کمی تغییر میتوان ماکارانی را جذاب و خوشمزهتر نوش جان کنیم.
مواد لازم:
- پیاز بزرگ: یک عدد
- گوشت چرخکرده یا سویا: ۳۰۰ گرم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: کمتر از نصف قاشق چایخوری
- آویشن: یک قاشق چایخوری
- نمک: یک قاشق چایخوری
- رب گوجهفرنگی: ۳ قاشق غذاخوری پر
- روغن سرخ کردنی
- یک بسته ماکارانی فرمی (ساده و رشتهای ترجیحا نباشد)
- سیبزمینی: یک عدد
- فلفل دلمهای: یک عدد
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد کرده و با روغن تا جایی سرخ کنید که رنگ آنها شیشهای شود.
۲. سویا یا گوشت را به آن اضافه کنید و با شعلهی ملایم آن را از هم جدا جدا کنید.
۳. رب، ادویه و نمک را به آن اضافه کنید.
۴. فلفل دلمهای و قارچ را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی شعلهی ملایم بپزد.
۵. یک لیوان آب به مواد اضافه و زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد.
۶. آب ماکارانی گذاشته و بعد از ۱۵ دقیقه آبکش کنید.
۷. بعد از آبکش کردن، سیبزمینیها را ورقه ورقهای کنید و کف قابلمهای که میخواهید غذا را دم بگذارید، بچینید و کمی روغن به آن اضافه کنید.(شعله کم باشد)
۸. حالا یک لایه ماکارانی بریزید سپس کمی پنیر پیتزا و بعد مواد را اضافه کنید، دو مرتبه ماکارانی بریزید و این کار را تکرار کنید تا مارانیها تمام شود. (دقت کنید آخرین لایه ماکارانی باشد و مقدار زیادی پنیر پیتزا)
۹. حالا مواد در فابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دم بکشد سپس سرو کنید.
در اینباره بخوانید:
برداشتی از: تیست آو هوم