۳۰ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۱
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 84375550
T T
۹ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه شیر برنج؛ دسری برای تمام فصل‌ها

۳۰ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۱
کد خبر: 84375550
طرز تهیه شیر برنج؛ دسری برای تمام فصل‌ها

اگر هوس یک دسر مقوی کرده اید از شیر برنج غافل نشوید.

اگر هوس یک دسر مقوی کرده اید از شیر برنج غافل نشوید.

مواد لازم برای تهیه شیر برنج:

  • برنج نیم دانه: یک پیمانه
  • گلاب: نصف پیمانه
  • شکر: یک و نیم پیمانه
  • شیر پرچرب: یک لیتر
  • هل ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
  • خامه: دو قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت شیر برنج:

۱.  برنج را از شب قبل خیس کنید.

۲. برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

۳. شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.

۴. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

۵. حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.

۶. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

۷. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نانو IR ۱۴:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۳
    0 0
    شکر را موقع خوردن روی شیربرنج می‌ریزند نه موقع پخت .