خورشت کرفسی که از خوردن آن سیر نمی‌شوید، زمانی دست از خوردن می‌کشید که دل درد می‌گیرید.

کسانی که خورشت کرفس را دوست ندارند خود را از طعمی محروم کرده‌اند که قابل جایگزین با هیچ طعم‌ دیگری نیست، اغلب به این خاطر از خورشت کرفس خوششان نمی‌آید چون قرمه سبزی را ترجیح می‌دهند. حالا «ایرنا زندگی» برایتان روش پخت کرفس را به سبکی متفاوت آورده است که اصلا شبیه به قرمه سبزی نیست و ظاهری کاملا متفاوت با تصویر ذهنی شما از خورشت کرفس دارد البته عکس بالا به دلیل نبودن عکس اصلی انتخاب شده و خورشت کرفسی که ما می‌پزیم خیلی دلچسب‌تر از عکس بالاست؛ حتی طعم آن خوشمزه‌تر از خورشت‌های معمولی است به طوری که شما از خوردن آن سیر نمی‌شوید، زمانی دست از خوردن می‌کشید که دل درد می‌گیرید.

مواد لازم:

  • کرفس: نیم‌کیلو
  • گوشت گوسفندی (قطعات درشت): ۴۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • ادویه لیمو: نصف قاشق چایی‌خوری
  • زردچوبه: نصف قاشق چایی خوری
  • زعفران: به مقدار دلخواه
  • ادویه کاری: نصف قاشق چایی‌خوری
  • نمک: به مقدار دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با روغن ۱۰ دقیقه تفت دهید.

۲. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و با شعله ملایم بگذارید آب بیندازد و تا ۳۰ دقیقه تفت دهید.

۳. حالا زردچوبه‌، زعفران، ادویه لیمو و ادویه کاری ( بدون نمک) را به آن اضافه کنید و تا ۱۵ دقیقه تفت دهید.

۴. در آخر نصف لیوان آب در قابلمه بریزید و در آن را بگذارید تا با شعله‌ی کم بپزد.

۵. اگر تا زمانی که گوشت نپخته بود آب آن تمام شد نصف لیوان دیگر به آن آب اضافه کنید تا گوشت بپزد. (این خورشت آب زیادی ندارد به جز شیره‌ی گوشت)

۶. هنگامی که گوشت پخت، نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر با نمک بپزد. (نمک باعث دیر پز شدن گوشت قرمز می‌شود)

۷. کرفس‌ها را شسته و پنج سانتی آنها را برش دهید.

۸. مانند خلال هویج آنها را خلال ریز کنید و در روغن با شعله‌ی ملایم سرخ کنید تا که جایی شکل ظاهری خود را از دست ندهند.

۹. در یک بشقاب خورشت خوری، گوشت و کرفس را در کنارش (به صورت مجزا و مرتب) سرو کنید و کمی از آب شیره گوشت به آن اضافه کنید.