۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۰۰
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 84431507
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۰۰
کد خبر: 84431507
چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

مزه‌دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین کارها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فن‌های این مزه‌دار کردن را یاد بگیرید می‌توانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید.

مزه‌دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین کارها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فن‌های این مزه‌دار کردن را یاد بگیرید می‌توانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید.

۱. ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خرد ماهی برود.

۲. سپس لیمو ترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید.

۳. زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و مقدار کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.

۴. مقدار کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.

۵. چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید

۶. به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی خوب مزه‌دار شود.

۷. سپس می‌توانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.