فصل گلابی رسیده و یکی از بهترین میوههای تابستانی همین میوه است. پس دست به کار شوید و کمپوت آن را تهیه کنید.
مواد لازم:
- گلابی: ۱ کیلو
- شکر: ۱ و ۱/۲ لیوان
- آب: ۴ لیوان
- آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. گلابیها را پوست بگیرید اما دم گلابیها را جدا نکنید. درون قابلمه ۴ لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابیها را درون شربت قرار دهید.
۲. پس از اینکه گلابیها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
فوت و فنها:
- برای سفید ماندن گلابی باید پس از پوست کندن گلابی را سریع درون کاسه آب سرد مخلوط با کمی سرکه بریزید؛ بهتر است بهجای آبلیمو از ۱ قاشق رنده پوست لیموترش استفاده کنید. در صورت تمایل میتوانید پیش از پخت گلابیها را به ۴ قسمت برش بزنید.