به گزارش ایرنا زندگی - سالاد ماکارونی با کالباس، از سالاد بودن تنها نام آن را یدک میکشد وگرنه یک غذای کامل حساب میشود که میتوان برای وعدههای اصلی روی آن حساب ویژه باز کرد. خصوصا برای دورهمیهای دوستانه، جشن تولدها و حتی مواقعی که مهمان سرزده برایمان میآید، میتواند گزینهی خوبی باشد. طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس خیلی هم راحت است و زمان کمی از شما میگیرد. در ادامهی این محتوا از دیجیکالا مگ همراه ما باشید تا به شما نحوه درست کردن این سالاد را بگوییم.
زمان آمادهسازی۱۰ دقیقه
زمان پخت۳۰ دقیقه
مناسب برای۴ تا ۶ نفر
میزان سختی آسان
طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده با کالباس
طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس مشابه با طرز تهیه سالاد پاستا است و در کوتاهترین زمان آماده میشود.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با کالباس برای ۴ تا ۶ نفر
ماکارونی شکلی دلخواه (مثل پنه)یک بسته
کالباس۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
هویج۴ عدد
نخود فرنگی پخته یا کنسروییک پیمانه
ذرت پخته یا کنسروییک پیمانه
خیارشور۱۰ عدد
آبلیمویک قاشق غذاخوری
روغن زیتونبهمیزان لازم
سس مایونز½ تا یک پیمانه (بسته به مقدار لازم)
ماست چکیده (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و آویشنبه میزان لازم
فلفل دلمهای یک عدد
طرز تهیه:
۱. پختن ماکارونی
برای درست کردن این سالاد، قبل از هر چیز باید ماکارونی را بپزید. پس یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، مقداری نمک (حدودا یک قاشق غذاخوری کافی است) داخل آب بریزید و سپس ماکارونیها را اضافه کنید. طبق زمانی که روی بستهبندی نوشته (معمولا ۸ تا ۱۲ دقیقه) صبر کنید تا ماکارونی کمی نرم شود، سپس آن را آبکش کنید.
۲. خرد کردن مواد سالاد
ماکارونی آبکش شده را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به سراغ آماده کردن سایر مواد سالاد بروید. ابتدا خیارشور، هویج، فلفل دلمهای و کالباسها را نگینی (ریز یا درشت به سلیقه خودتان) خرد کنید و کنار بگذارید. بهتر است که هویجها را چند دقیقهای آبپز کنید تا از سفتی در بیایند. البته نباید بگذارید خیلی نرم شوند چون ممکن است هنگام خرد کردن و اضافه کردن به سالاد له شوند.
۳. پختن نخودفرنگی و ذرت
اگر از ذرت و نخود فرنگی خام و تازه استفاده میکنید، حتما آنها را در آب بپزید تا کمی نرم شوند. اگر از ذرت و نخود فرنگی کنسرو شده استفاده میکنید، از این مرحله بگذرید.
۴. آماده کردن سس
سس مایونز را با آبلیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن و ماست چکیده (درصورت دلخواه) ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود.
۵. ترکیب مواد سالاد
ماکارونی پخته شده و سایر مواد سالاد را داخل یک ظرف مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس سس را به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همهی مواد سالاد آغشته به سس شوند.
۶. استراحت دادن سالاد
سالاد را حداقل نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم سس به خورد مواد سالاد برود و به اصطلاح سالاد جا بیفتد. هرچقدر سالاد بیشتر در یخچال بماند طعم بهتری پیدا میکند.
طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی با کالباس
برای اینکه سالاد ماکارونی با کالباستان مجلسیتر شود میتوانید مواد بیشتری مثل گوجه گیلاسی، زیتون، فلفل دلمهای رنگی، سیب زمینی و قارچ هم به آن اضافه کنید.
همچنین موقع پخت ماکارونی، مقدار خیلی کم زردچوبه به آن اضافه کنید تا کمی خوشرنگولعابتر شود.
در آخر هم میتوانید سالاد را در ظرفی مناسب بریزید و با ذرت، زیتون، هویج رندهشده یا برگ جعفری، آن را تزئین کرده و سرو کنید.
اگر مواد غذایی فراوری شده را از رژیم غذایی خود حذف کردهاید پیشنهاد میکنیم به محتوای طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ سر بزنید. در این محتوا چند نمونه سالاد ماکارونی بدون کالباس یا سوسیس را آموزش دادهایم.
طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس و سیب زمینی
اگر دوست داشته باشید میتوانید به سالاد ماکارونی خود، سیب زمینی هم اضافه کنید. برای این کار فقط باید ۲ عدد سیبزمینی متوسط را آبپز کنید (در حدی که کمی از حالت خامی خارج شود اما خیلی نرم نشود که هنگام خرد کردن وا برود). سپس سیبزمینیها را نگینی خرد کرده و همراه با مواد دیگر ترکیب کنید.
طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس و پنیر پیتزا
اگر دوست دارید سالاد ماکارونیتان حالت کشداری پیدا کند، میتوانید در پایان که همهی مواد سالاد را با همدیگر ترکیب کردید، مقداری پنیر پیتزا هم اضافه کنید. سپس سالاد ماکارونی را در حد یک تا ۲ دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا پنیر پیتزا ذوب شود. این سالاد را بهتر است بهصورت گرم سرو کنید تا حالت کشدار آن حفظ شود.
طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس و قارچ
استفاده از قارچ در سالاد ماکارونی با کالباس یک ترکیب بهشتی میسازد که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
قارچ را هم (حدود ۵ تا ۶ عدد) باید مثل سایر مواد سالاد خرد کنید. میتوانید آنها را ورقهای یا نگینی، بسته به سلیقه خود، خرد کنید. سپس قارچهای خرد شده را چند دقیقه در روغن و روی حرارت بالا تفت دهید تا از حالت خامی خارج شوند. در آخر، قارچهای تفت داده شده را با مواد دیگر به سالاد اضافه کنید.