گیجاواش تره یکی از انواع غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرز تهیه این خورش ساده را می‌توان به عنوان پیشنهاد غذا برای نهار یا شام، استفاده کرد.

گروه ایرنا زندگی - گیجاواش تره یکی از غذاهای شمالی سالم و ساده است که اصالت آن به گیلان باز می‌گردد. این خورش مقوی خیلی سریع و آسان تهیه می‌شود که شما می‌توانید طرز تهیه آن را در ادامه این بخش بخوانید. 

مواد لازم گیجاواش تره

مواد لازم میزان لازم
سبزی گیجاواش 200 گرم
تخم اردک 2 عدد
برگ سیر 100 گرم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 

طرز تهیه گیجاواش تره

برای پخت این غذای شمالی خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: ابتدا برگ سیر را به خوبی شسته و اجازه دهید تا آب آن گرفته شود. پس از خشک شدن برگ سیر آن را به صورت نیم سانت نیم سانت خرد کنید و کنار بگذارید. 

مرحله دوم: گیجاواش را نیز شسته سپس آبکش کنید و در ادامه مانند برگ سیر آن را خرد کنید. 

مرحله سوم: تخم اردک‌ها را در یک کاسه شکسته و با کمک چنگال هم بزنید سپس به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید. 

مرحله چهارم: در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و برگ سیرها را با مقداری زردچوبه سرخ کنید. 

مرحله پنجم: پس از کمی تفت دادن برگ سیر، گیجاواش را نیز به برگ سیرها اضافه کنید و تفت دهید. پس از چند دقیقه حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا سبزی‌ها نرم شوند.

مرحله ششم: به گزارش وب گاه نمناک، پس از پخت سبزی‌ها تخم اردک آماده شده را به سبزی اضافه کنید و اجازه دهید تا تخم اردک‌ها نیز بپزد سپس همراه با برنج سرو کنید.