اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید. یک غذای عربی که بخش زیادی از آن را فلفل تشکیل میدهد و میتواند به عنوان یک میانوعده جذاب درست شود.
مواد لازم:
- فلفل قرمز کباب شده: ۶ عدد
- سیر: ۳ حبه
- رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
- پاپریکای شیرین یا تند: ۱ قاشق مرباخوری
- گردوی خرد شده: ۲ لیوان
- ۴ برش مغز نان تست
- روغن زیتون: نصف فنجان کوچک
- رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
پوست فلفلهای کبابی را بگیرید و داخل خردکن بریزید و کنار بگذارید. مغز نان و گردو را نیز داخل خرد کن بریزید. سیر را رنده کنید. در انتها تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده و به هر روشی که دوست دارید میل کنید.