به هر حال پیتزا فقط با سوسیس و کالباس و گوشت و مرغ درست نمی‌شود و می‌توان با ایجاد تنوع، سلامت وعده غذایی را هم در نظر گرفت.

 خیلی وقت‌ها پیش می‌آید که هوس یک غذای سالم و رژیمی می‌کنیم اما میلی به خوردن سبزیجات آب‌پز یا غذاهای رژیمی بدون روغن نداریم و می‌خواهیم علاوه بر اینکه یک غذای سالم می‌خوریم جذاب هم باشد. در این شرایط می‌توانیم سراغ پیتزای سبزیجات برویم و با انواع مختلف سبزیجات یک پیتزای جذاب و متفاوت درست کنیم. به هر حال پیتزا فقط با سوسیس و کالباس و گوشت و مرغ درست نمی‌شود و می‌توان با ایجاد تنوع، سلامت وعده غذایی را هم در نظر گرفت.

مواد لازم:

  • قارچ خرد شده: ۱/۲ فنجان
  • فلفل دلمه ای رنگی خرد شده: ۱/۴ فنجان
  • کدو سبز خرد شده: ۱/۲ فنجان
  • بادمجان خرد شده: ۱/۲ فنجان
  • زیتون سبز و سیاه خرد شده: ۱/۴ فنجان
  • گوجه گیلاسی خرد شده: ۱/۴ فنجان
  • ذرت: ۱/۴ فنجان
  • پنیر موزارلا: ۱/۲ فنجان
  • سس پیتزا: ۱/۴ فنجان

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. در یک کاسه بزرگ شکر، پودر خمیر مایه و آب را با هم ترکیب کنید و ۱۰ دقیقه بگذارید بماند. حالا آرد گندم، روغن زیتون و نمک را به آنها اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا خمیری یکدست حاصل شود.

۲. خوب ورز دهید و سپس به مدت ۳۰ دقیقه در یک جای گرم بگذارید تا ور بیاید.

۳. ظرف پیتزا برای فر را آماده کنید، خمیر پیتزا ور آمده را در آن خوب پهن کنید و بر روی آن مقداری سس بریزید.

۴. سبزیجات خرد شده و پنیر موزارلا را بر روی آن بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتیگراد) بپزید تا پخته و برشته شود.

در این زمینه بخوانید:

رستوران‌های گیاهی؛ از دیزی و چنجه تا سبزی‌پلو با جلبک!

فوت‌های کوزه‌گری برای تهیه خمیر پیتزا در خانه

منبع: تحریریه ایرنازندگی

برچسب‌ها