تا فصل انجیر تمام نشده باید دست به کار شوید و هم میوهاش را حداقل یک بار در روز بخورید هم مربا و مارمالادش را درست کنید تا حداقل تا چند ماه دیگر بتوانید از آن استفاده کنید. میوهای پر از خواص که نباید از آن غافل شد. انجیر سیاه هم مثل انجیر زرد خواص بسیاری دارد که میتوان از میوه و فرآوردههای آن بیشترین استفاده را برد. علاوه بر این انجیر سیاه به دلیل پوست ضخیمتری که دارد به حرارت مقاومتر است و مربای آن قطعا میتواند تجربه لذیذ و شیرینی باشد.
مواد لازم:
انجیر سیاه ریز: ۱ کیلوگرم
شکر: ۷۵۰ گرم
هل: ۴ تا ۵ عدد
آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. انجیرها را پس از شستوشو و خشکشدن در یک قابلمه بچینید و لایه لایه روی آن شکر بپاشید.
۲. قابلمه را در یخچال بگذارید تا آب بیندازد.
۳. سپس به همراه هل روی شعله متوسط بگذارید تا بپزد.
۴. مایع باید کاملا غلیظ و ظاهر انجیرها شیشهای و براق شود.
۵. چند دقیقه مانده به پایان پخت آبلیمو را اضافه کنید و بعد از ۳ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.
۶. اجازه دهید مربا کاملا سرد شود سپس آن را در شیشههای کاملا خشک و بدون بو بریزید.
در این زمینه بخوانید:
طرز تهیه لواشک با میوههای تابستانی؛ نوستالژی در خانههای آپارتمانی!