پرونده | پیشنهادهایی برای گیاهخواری
گیاهخواری یک پرهیز است. گاهی با هدف نخوردن بیش از حد گوشت حیوانات و گاهی هم برای جلوگیری از مصرف بیش اندازه پروتئین. برخی نیز با انتخاب این سبک از طبخ غذا اهداف محیطزیستی و انسانی خاص خود را دارند. هرچه هست، افراد زیادی در ایران و به خصوص در جهان علاقهمند به این سبک از آشپزی و روش زندگی هستند.
ایرنا زندگی در یکی از زیرگروههای اصلی خود به گیاهخواری میپردازد و در این پرونده روش طبخ غذاهای گیاهی را میتوانید بخوانید.
برچسبها
اخبار پرونده
-
طرز تهیه لوبیا گرم یا خوراک لوبیا چیتی؛ از این راحتتر نمیشود!
آشپزی > آشپزی بومیخوراک لوبیا چیتی یکی از غذاهایی است که هم مقویاست و هم میتواند وعده سبکی برای شما باشد. غذایی که هرچه در جزییات طبخ آن توجه و دقت کنید خوشمزهتر میشود.
-
طرز تهیه آش دوغ؛ طعم ماندگار از دل شهرهای زیبای زمستانی
آشپزی > آشپزی بومیآش دوش یکی از غذاهای معروف در شهرهای اردبیل و کرمانشاه است که طعم ماندگاری در آشپزی ایرانی دارد.
-
طرز تهیه سالاد جذاب و کمکالری لبنانی؛ تبوله و طعم تازگی!
آشپزی > آشپزی فرنگیسالاد تبوله را میتوان به عنوان میان وعده هم سرو کرد و در کمترین زمان ممکن یک طعم فوق العاده را ساخت.
-
طرز تهیه باقلاقاتق؛ طعم جذابی از گیلان
آشپزی > آشپزی بومیباقلاقاتق یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که گیاهی است و ترکیبی از انواع طعمهای جذاب است و سریع هم درست میشود.
-
طرز تهیه آش جو؛ غذای دلچسب در هوای سرد
آشپزی > آشپزی بومیآش جو یکی از آن غذاهای جذاب است که با رعایت فوت و فنهایش میتوانید یک آش لذیذ را درست کنید و از آن لذت ببرید.
-
طرز تهیه یک غذای متفاوت گیاهی؛ شارلوت بادمجان
آشپزی > آشپزی ارزانتنوع سبزیجات و پروتئینهای گیاهی آنقدر زیاد است که تنها با کمی خلاقیت میتوان بهترین غذاهای گیاهی را درست کرد. شارلوت بادمجان یکی از این غذاها است که هم گیاهی است هم پخت آن ساده است.
-
طرز تهیه نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی
آشپزی > آشپزی بومینرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامینهاست و وعده بسیار مناسبی برای کودکان است.
-
یک پیشنهاد جذاب پاییزی و در هوای بارانی؛ طرز تهیه سوپ قارچ
آشپزی > آشپزی فرنگیپاییز هرچند دیر اما با قدرت شروع شده است؛ باران یکدفعه به جان شهر افتاده و سرما بیمقدمه جای تابستان داغ امسال را گرفته است.
-
چه کنیم که آش رشته، نه آبکی باشد و نه بسیار غلیظ!
آشپزی > آشپزی بومیبیشترین خاطرهها از جمعهایی است که آش رشته همیشه پای ثابت آن بوده است. از دورهمیها گرفته تا نذریها و شبهای رمضان.
-
فوتوفنهای درستکردن زیتون پرورده خانگی
آشپزی > آشپزی بومیزیتون پرورده از انواع پیشغذاهایی است که بیشتر در شهرهای شمالی میبینیم و در طعمهای مختلف با ذائقههای متفاوت وجود دارد؛ از ترش تا شیرین و ملس.