سال بد تمامی ندارد. سالی که دیگر حتی امید به تقویم نداریم که ۲۹ اسفند را نشانمان دهد و بگوید تمام شد. نقطه پایان تقویمی برای کرونا نیست و هر روز و هر لحظه باید دید که عزیزانمان آنها که از نزدیک میشناسیم یا آنها که خاطرهساز ما هستند در بستر بیماری افتادهاند یا دیگر جان ندارند و حالا دیگر علی انصاریان جان ندارد.
هر بازیکن فوتبالی که در یکی از دو تیم استقلال و پرسپولیس بازی کرده باشد میداند که اگر روزی بخواهد به یکی از تیمهای مقابل برود چه روزهای سختی را خواهد داشت. علی انصاریان بازیکنی بود که این جسارت را داشت و توانست برای هر دو تیم خاطرهساز شود. آن روزها او را بازیکنی عصبانی می شناختند.
از روزهایی که به دروازهبان بایرمونیخ با پیراهن پرسپولیس گل زد تا گلزنیهایش برای استقلال ماندگار شده است. زمانی که تیم بایرن مونیخ برای دیدار خداحافظی احمدرضا عابدزاده به تهران سفر کرد تا دیداری دوستانه در برابر پرسپولیس تهران برگزار کند. هرچند که پرسپولیس این بازی را باخت اما یک لحظه تاریخی از این مسابقه که علی انصاریان توانست دروازه الیور کان را باز کند، فراموش ناشدنی است.
اما هزاران بار هم با بازیگریها، بازیها و گلزنیهایش تجدید خاطره کنیم دیگر علی انصاریان جان ندارد و شاید اگر زودتر به او واکسن رسیده بود حالا در میان ما بود.
بازیکنی که بازیگر شد
علی انصاریان زندگی عجیبی داشت. از روزهایی که او خودش از فقر و خانه ۴۰ متری و کار درکودکی صحبت میکند تا روزهایی که برای هر دو تیم پایتخت گلزنی کرد تا زمانی که خواننده شد. جدای از این که علی انصاریان برای تمام فوتبالیها تصاویر به یادماندنی باقی گذاشت از زمانی که در تیم پرسپولیس بازی میکرد در چند سریال نقشهای کمرنگی برعهده گرفت. اولین باری که جلوی دوربین رفت در سریال طنز نقطه چین بود که به کارگردانی مهران مدیری در سال ۸۳ ساخته شد. در این بین او در سال ۱۳۹۰ آهنگی به نام «شدید» را به بازار موسیقی عرضه کرد که بعد از آن خوانندگی را ادامه نداد.
بعد از این سریالها علی انصاریان در دو قسمت از سریال زیر آسمان شهر بازی کرد و پس از آن در سریالهای خانه اجاره ای، محکومین، کیمیا، داغونترین نقش آفرینی کرد. پس از این سریالها او در فیلمهای سینمایی پاداش سکوت، هدیه، شروع یک پایان، کلاف، دو روز تا ماندن، حکم تیر، کلوپ همسران، اژدر، رمانتیسم عماد و طوبا و حس خوب زندگی بازی کرد. شام ایرانی از آخرین بارهایی بود که دوربین تصاویر او را ضبط کرد. آخرین سریالهایی که انصاریان بازی کرد با نامهای آسپرین و سرزده بود که اولی از شبکه نمایش خانگی و دومی از صداوسیما پخش شد.
کرونا قویتر از انصاریان
بعد از درگذشت مهرداد میناوند که هم زمان با علی انصاریان به کرونا مبتلا شدند جامعه ورزشی و مردم توجه بیشتری به انصاریان داشتند و گویا قدرت نمایی شکل گرفته بود که انصاریان یا کرونا؛ کدام پیروز زمین بازی خواهند شد و در آخر انصاریان بود که باخت.
در زمانی که انصاریان در بیمارستان بستری بود بسیاری از جامعه ورزشی هم زمان با یادی کردن از انصاریان خواستار خرید واکسن کرونا شدند. در روزهای قبل از درگذشت او، وضعیت جسمانی انصاریان به شکلی امیدوارکننده تغییر کرده بود اما در ساعات آخر روز دوشنبه شرایطش به شکلی شد که تیم پزشکی او را به خواب مصنوعی برد. او در چهارشنبه ۱۵ بهمن ماه در بیمارستان درگذشت.
نظر شما