گروه ایرنا زندگی - نان تارت به عنوان پایه و قالب برای انواع خوراکی استفاده میشود، این نوع نان با دو طعم شور و شیرین در بازار موجود بوده که استفاده از هر یک بسته به نوع خوراکی و یا مواد داخل تارت متفاوت است.
خمیر تارت شیرین برای تهیه انواع شیرینیها و دسرها اما نان تارت شور به عنوان پایه و قالب برای انواع غذاها استفاده میشود. انواع پیش غذا با نان تارت برای فینگر فود در مهمانیها بسیار مناسب است، در این بخش طرز تهیه تارت قارچ و پنیر را آموزش دادهایم.
مواد لازم تارت قارچ و پنیر
مواد لازم | مقدار |
سینه مرغ | ۱ عدد |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
پنیرپیتزا | به مقدار لازم |
خمیر تارت آماده | به مقدار لازم |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه تارت قارچ و پنیر با مرغ
مرحله اول: ابتدا درون قابلمه یک عدد سینه مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بپزید، سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: بعد از پوست کندن پیاز، آن را رنده ریز کنید، سپس قارچها را بشویید و سپس پوست آن را بگیرید و خرد کنید.
مرحله سوم: در یک تابه مناسب روغن بریزید و پیاز را به همراه پودر سیر و قارچهای خرد شده تفت دهید.
مرحله چهارم: بعد از تفت دادن قارچها نوبت به اضافه نمودن مرغ ریش ریش شده به تابه میرسد، مرغ را به همراه ادویههای گفته شده به قارچهای سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله پنجم: قالب تارت را با روغن چرب کنید و خمیر آماده را در آن پهن کنید.
مرحله ششم: مواد تهیه شده را درون قالب بر روی خمیر تارت بریزید و سپس پنیر را اضافه کنید. میزان پنیر پیتزا دلخواه است، برای طعم دهی بیشتر میتوانید کمی جعفری نیز روی مواد بریزید.
مرحله هفتم: به گزارش وب گاه نمناک، قالبهای تارت را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردهاید و گرم شده، به مدت ۱۵ – ۱۰ دقیقه قرار دهید تا لبههای تارت طلایی و پنیر آب شود، بعد از خنک شدن تارت قارچ و پنیر را از قالب خارج کنید و به همراه سس دلخواه سرو نمایید.