در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کنجد عسلی آشنا کنیم.
مواد لازم برای کنجد عسلی :
کنجد ۱ لیوان
عسل ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
کره یا روغن برای چرب کردن تابه
طرز تهیه کنجد عسلی:
کنجد را دو دقیقه داخل یک قابلمه تفت بدهید تا از خامی دربیاید.
تابه را چرب کنید شکر و عسل را بریزید تا کاملا آب شوند. کنجد را اضافه کرده (آنقدر کنجد بریزید که شهدی به چشم نیاید) هم بزنین با قاشق چوبی تا وسط ظرف جمع شود.
صبر کنید یکم از داغی بیفتد بعد مواد را سریع داخل سینی که پلاستیک یا سلفون کشیدید و چرب کردید بریزید. حسابی با پشت قاشق تمیز و چرب شده آن را صاف کنید یا با وردنه چرب شده اینکار را بکنید.
حالا با چاقوی تیز خط عمیق بیندازید و از همان محل آن را بشکنید.
این کنجد عسلی نه سفت است و نه نرم که به دندان بچسبد. حتما آن را امتحان کنید بسیار عالی و مقوی است.