باقالیپلوهای رستورانی عطر و بویی دارند که فارغ از اینکه با مرغ یا گوشت سرو میشوند، برای خالی خوردن هم جذاب هستند؛ اما راز این عطر و بوی خاص چیست؟ «ایرنا زندگی» به صورت کامل فوت و فن این نوع طبخ از باقالیپلو را توضیح میدهد.
۱. اگر فصل باقالی است، حتما از باقالی تازه استفاده کنید و اگر نه از باقالی فریز شده.
۲. نسبت برنج به باقالی باید ۲ به ۱ باشد؛ یعنی اگر دو پیمانه برنج دارید، یک پیمانه باقالی باید اضافه کنید.
۳. اگر باقالی فریز شده دارید، همزمان با ریختن برنج در آب جوش، باقالیها را هم بریزید و اگر باقالی تازه دارید، چند دقیقه آخر برای آبکشی، باقالی را اضافه کنید تا له نشود.
۴. کلیدیترین زمان، موقع دم کردن برنج است. یک کفگیر برنج و باقالی را بریزید، شوید را به آن اضافه کنید و به اندازه سر قاشق چایخوری پودر گل سرخ، دارچین و زعفران اضافه کنید و این مرحله را تا تمامشدن برنج ادامه دهید.
۵. دارچین و گل سرخ همان عطر و بوی باقالیپلوهای رستورانی را میدهند و پای ثابت وعدههای غذاییتان میشود.
۶. اگر از شوید تازه هم استفاده کنید، قطعا باقالیپلوی متفاوتتری خواهید داشت.