• طرز تهیه کشک زرد زابلی به روش اصیل سنتی

    طرز تهیه کشک زرد زابلی به روش اصیل سنتی

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - کشک زرد زابلی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی است که اصالت آن به استان سیستان و بلوچستان و شهر زابل برمی‌گردد. در اصل، کشک زرد از نوعی کشک خشک درست می‌شود و شبیه اشکنه است که با نان ترید شده سرو می‌شود.

  • جنگل دیزمار ورزقان؛ زمردی درخشان در دل کوه‌های آذربایجان

    جنگل دیزمار ورزقان؛ زمردی درخشان در دل کوه‌های آذربایجان

    تفریح و گردشگری > طبیعتتهران - ایرنا - جایی دوردست در میان کوه‌های سرسبز و دره‌های عمیق آذربایجان شرقی، جنگل دیزمار چون تکه‌ای از بهشت پنهان شده است. این جنگل یکی از جاذبه‌های طبیعی و بکر استان آذربایجان شرقی، در شمال غربی ایران و در محدوده شهرستان‌های ورزقان، خداآفرین و جلفا قرار دارد.