گروه ایرنا زندگی - ترشی آلو جنگلی یکی از خوش عطرترین انواع ترشی تابستانی است که مزه آن با تمام ترشیهایی که تا به حال خوردهاید متفاوت است. این ترشی میوه طعم خاص و متمایزی دارد و شما میتوانید آن را به روشهای مختلف و طعمهای متفاوتی درست کنید. ما شما را با فوت و فنهای طرز تهیه این نوع ترشی آشنا میکنیم تا یک ترشی بینظیر و بدون نقص آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی آلو جنگلی
آلو جنگلی جنگلی: ۱ کیلوگرم
سرکه سفید: ۱ لیتر
سیر: ۲ حبه
فلفل سبز: ۲ عدد
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه ترشی با آلو جنگلی
مرحله اول؛ آماده کردن آلوها
در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی آلو جنگلی باید آلوها را بشویید و سپس روی یک پارچه نخی خشک و تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند. برای تهیه این ترشی بهتر است از آلوها به صورت درسته استفاده کنید.
مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد ترشی آلو
بعد از شستن و خشک کردن آلوها باید آنها را همراه با فلفل سبز و سیر در شیشه ترشی تمیز، خشک و استریل بریزید. سپس در یک پارچ نمک و سرکه را ترکیب کنید و روی محتویات شیشه ترشی بریزید.
مرحله سوم؛ آماده شدن ترشی آلو جنگلی
بعد از این که ترشی آلو جنگلی را آماده کردید، درب ظرف ترشی را محکم ببندید و ترشی را در مکانی که نه هوای گرم و نه هوای سردی دارد، بگذارید. بعد از چند هفته ترشی آلو جنگلی شما آماده است. هر زمان که درب ترشی را باز کردید، باید آن را در یخچال قرار دهید.