تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۶

تنوع غذاهای ایرانی آنقدر زیاد است که با هر ذائقه و سلیقه‌ای می‌توانید از غذاهای لذیذ و بی‌نظیر آن لذت ببرید. یکی از این غذاهای دلپذیر گشنیزپلو است که جزو غذاهای اصیل ایرانی محسوب می‌شود.

گروه ایرنا زندگی - گشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزه‌ترین پلوهای مخلوط است که برای تنوع غذایی می‌توانید آن را برای وعده شام و یا نهار آماده کنید. ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست و به راحتی با طرز تهیه این پلو لذیذ که در ادامه آموزش آورده‌ایم، آماده می‌شود.

مواد لازم گشنیز پلو با مرغ 

مواد لازم میزان لازم
برنج ۲ پیمانه
مرغ ۹۰۰ گرم
گشنیز ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده  ۳ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱/۲قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

برای پخت گشنیز پلو با مرغ طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول: ابتدا برنج را با آب شسته و با نمک حدود ۳ ساعت بخیسانید و سپس به روشی که در مطلب "طرز تهیه برنج آبکش" برایتان توضیح دادیم، برنج را آبکش کنید.

مرحله دوم: گشنیز را که از قبل پاک، شسته و خرد کرده اید، به برنج آبکش شده اضافه کنید. 

مرحله سوم: ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس سیب زمینی و یا نان را ته قابلمه بگذارید تا کمی سرخ شود سپس برنج مخلوط شده با گشنیز را در قابلمه بریزید و مقداری روغن روی برنج ریخته و دم بگذارید.  

مرحله چهارم: یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را در آن سرخ کنید. 

مرحله پنجم: به گزارش وب گاه نمناک، سینه مرغ را به صورت نگینی متوسط خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله ششم: ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی به مرغ ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کمی مواد به خورد هم برود.

مرحله هفتم: زعفران دم کرده را به همراه یک فنجان آب داغ به مرغ اضافه و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم بپزد. پس از دم کشیدن برنج، مرغ و برنج را کنارهم سرو کنید.