گروه ایرنا زندگی - سالاد انار یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد اولیه متنوعی تهیه و به عنوان پیش غذا برای مهمانی و مجالس مختلف سرو کنید. سالاد انار و کلم قرمز همچنین در مناسبهای خاص مانند شب یلدا تهیه میشود. این سالاد خوشمزه به دلیل اینکه انار فقط در فصل پاییز و زمستان موجود است یک سالاد فصلی محسوب میشود که دستور تهیه آن را در این بخش مشاهده میکنید.
مواد لازم سالاد کلم قرمز با انار
مواد لازم | مقدار |
کلم قرمز | ۵۰۰ گرم |
انار | ۲ عدد |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
گردو | به میزان دلخواه |
نمک و فلفل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن و گلپر | به میزان دلخواه |
پودر سیر | ۱/۳ قاشق چایخوری |
طرز تهیه
مرحله اول: در مرحله اول کلم را به خوبی شسته، سپس یک لایه از آن را پوست بگیرید. در ادامه با کمک خرد کن و یا رنده کلمها را به صورت خلالی ریز کنید و در ظرف مناسبی که میخواهید سالاد را در آن سرو کنید بریزد.
مرحله دوم: گردوها را با کمک یک چاقو به صورت ریز ریز خرد و به کلمها اضافه کنید.
مرحله سوم: دو عدد انار را دون و آنها را به کلم اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
مرحله چهارم: در یک ظرف مناسب سس سفید را بریزید، میزان سس و ماست حد متوسط است. شما میتوانید نسبت به ذائقهتان این میزان از سس را تغییر دهید. سس و ماست را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله پنجم: ادویه سالاد شامل نمک، فلفل، آب لیمو، آویشن و پودر سیر را نیز به سس اضافه کنید و هم بزنید تا مواد سس کاملا ترکیب شوند.
مرحله ششم: سس را به مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند شما میتوانید گلپر را هنگام سرو روی سالاد بریزید. این کار نیز سلیقهای است.
نکات سالاد کلم قرمز با انار
این سالاد لذیذ را می توانید در لیوان و یا به صورت قالبی سرو کنید.
از ادویههایی که مطابق ذائقه شما باشد، میتوانید استفاده کنید.
قبل از سرو چاشنی مواد را بچشید، اگر کمبود داشت آن را تنظیم کنید.
از سبزیجاتی مثل هویج ریز رنده شده، کلم سفید، ذرت آبپز، زیتون خردشده، خیارشور و… میتوانید در این سالاد استفاده کنید.
به گزارش وب گاه نمناک، برای طعم دهی بیشتر به این سالاد میتوانید از آب لیمو تازه استفاده کنید.