تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰

طرز تهیه سکنجبین با گلاب و نعناع به روش سنتی برای تهیه شربت خوشمزه و سالم پیشنهاد ایرنا زندگی است.

طرز تهیه سکنجبین با گلاب و نعناع به روش سنتی برای تهیه شربت خوشمزه و سالم پیشنهاد ایرنا زندگی است.

 مواد لازم برای درست کردن سکنجبین سنتی:

  • نعناع              ۲ کیلو
  • سرکه سفید          نصف الی ۱ پیمانه
  • شکر               ۳ کیلو
  •  آب               ۱۰ ای ۱۲ لیوان
  • گلاب             مقداری

طرز تهیه و دستور پخت شربت سکنجبین سنتی:

۱. شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را  ۳ تا ۴ دسته میکنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.

۲. وقتی شهد قوام کافی را بدست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا چند قول بزنند. و وقتی که که شربت را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به صورت نیم دایره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبین آمادست.شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن:

 ۱.  سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف می شود.

 ۲.  در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می شود.

منبع: تحریریه ایرنازندگی